2777
2789
عنوان

همسایه ی تمیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه عزیزم خودت ماشاالله همه چیز رو میدونی به قول خودت دین میگه چیزی رو که مطمان نیستی بنا رو بر ...

امیدوارم رفع بشه هرچه زود تر خداروشکر وسواس هام فصلی یا برای مدتی هست ..بلغم وسردی شدید دارم .سودا رو نمیدونم باید برم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
من متاسفانه ترس از محیط های درمانی مثل مطب و آزمایشگاه و داروخانه دارم، نمیتونم برم آزمایش بدم.

فکر کن پس اینطور باشه تمام پرستارا و پزشکان همه مریضن ....خودتو اصلا اذیت نکن 

برو دست به همه جا هم بزن بعد دستاتو بشور تماااااام قول میدم مریض نمیشی فقط امتحان کن 

من درک میکنم چون خودمم درگیر بودم حتما طب سنتی برو

زیاد رفتم میگن از سردی تن هست .‌ولی خب ما کلا ژن وسواس رو داریم عمم بابام ...ازسمت مادری خاله ام و مادربزرگم 😫😫😫

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
زیاد رفتم میگن از سردی تن هست .‌ولی خب ما کلا ژن وسواس رو داریم عمم بابام ...ازسمت مادری خاله ام و م ...

خب سردی جسم هم میتونه ارثی باشه....فامیل هات نرفتن درمان کنند تو حتما برو دنباله شو بگیر و درمان کن

شما مثل زندایی منی اونم ۶۰سالشه باز همونجور از خونش چرک میباره ولی وسواس خخخخ

من نمیزارم از خونم چرک بباره تا جایی ک بتونم تمیز میکنم نمیزارم کثیف بشه ولی دوس دارم اون انرژی ک رو خودم میزارم رو تمامشو رو خونم بزارم خودمو خسته نکنم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
منم موقع کرونا وتاهمین چندماه پیش اینجوری بودم .وسواس ایدزهم دارم و زگیل خیلی سخته واقعا .‌برو دکتر ...

هیچی مثه وسواس نجاست بد نیس ادم روانی میشه

نه توی ابکشی اصلا وسواس ندارم چیزی ک عینا ببینم نجس هست فقط یکبار اب میکشم وتمام ولییییی...مثلا بدون ...

منم مثع توام بعضی وقتا حس میکنم میخوام دیوونه شم از فکرش