2777
2789
عنوان

همسایه ی تمیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 72 پست
همش با برنامه ریزی درست میشه مثلاً قطعا مثل ما ها تا این موقع شب توی گوشی نیستن و به خواب شبشون اهمی ...

منم قبل از وسواس فکری عملی که الان دارم خونه‌م همین بود چون از صبح که بیدار میشدم اول صبحانه بعد شروع میکردم برای ناهار تو اشپزخونه، همزمان خونه رو جارو برقی میکشیدم هر روز و تا زمانی که تو اشپزخونه مشغول پخت و پز بودم در کنارش دستمال دستم بود رو اپن و اشپزخونه و گاز و هود رو دستمال میکشدم، مثلا اب میزاشتم رو گاز که جوش بیاد بخارش که میرفت بالا و میخورد به هود با همون بخار اب هود رو دستمال میکشدم، هر روز حتما کمد لباس شوهرم رو مرتب میکردم، هر دو روزی یکبار حموم دستشویی رو میشستم، وقتی غذا میکشیدم تا گاز رو تمیز نمیکردم رو سفره نمینشستم، وقتی پیاز سیب زیمینی میخریدم اصلا و ابدا نشسته برشون نمیداشتم که خاکبشینه تو جا سیب زمینی پیازی، هر روز پاتختیها رو دستمال میکشدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه بزرگ می‌کنه مادرتون ....باید در خانه داری تیز هوش باشیم کارهای سنگین انرژی میگیره و دیگه توان ...

اره دقیقا منم همیشه بهشون میگم ولی خب نمیدونم شاید اینم یکجور وسواس باشه ک بعضیا به دلشون نیس دوس دارن خودشون بشورن ..منم قبلا خودم میشستم الان اصلا نمیتونم ..حتی اگ بالای هود یا کابینت کنار گاز چربی بگیره و کهنه بشه جون ندارم بخوام بسابم 😅😅فقط چون هرشب همه جارو دستمال میکشم دیگ کارم سبکه 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
اره دقیقا منم همیشه بهشون میگم ولی خب نمیدونم شاید اینم یکجور وسواس باشه ک بعضیا به دلشون نیس دوس دا ...

منم قبلا فرش و پتو و همه چیز رو خودم میشستم بدم میومد بدم بیرون، الان دیگه یه وسواس عجیب گرفتم نمیتونم 🤦🏻‍♀️

منم خونم تمیزه و مرتب بعد یبار که یه تیکه وسیله زمین باشه شوهرم زود میگه این وضع خونس😑

آره چون شوهرت به تمیزی عادت کرده ،🤭 متاسفانه فقط اینحاش بده چون بعضی وقتها که آدم مریض میشه واقعا نمیشه خونه رو مرتب کنه البته اونم اگر بقیه ی اعضای خانواده براشون نهادینه شده باشه خودشون سریع انجام میدن

منم قبل از وسواس فکری عملی که الان دارم خونه‌م همین بود چون از صبح که بیدار میشدم اول صبحانه بعد شرو ...

منم قبلا وسواس نجاست داشتم خیلی خوب بودم چندسالی الان دوباره داره شروع میشه فکرکنم 😥😥

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
منم قبلا فرش و پتو و همه چیز رو خودم میشستم بدم میومد بدم بیرون، الان دیگه یه وسواس عجیب گرفتم نمیتو ...

وسواس نجاست ؟

منم قبل از وسواس فکری عملی که الان دارم خونه‌م همین بود چون از صبح که بیدار میشدم اول صبحانه بعد شرو ...

وای عزیزم چقدر عالی ماشاءالله بهت 

فقط مراقب باش وسواس نشی و توانت رو کم نکنی 

در کنارش حتما به خودت هم برس 

من عاشق خانم های مثل شما هستم 

وای عزیزم چقدر عالی ماشاءالله بهت فقط مراقب باش وسواس نشی و توانت رو کم نکنی در کنارش حتما به خودت ه ...

فعلا از اون ور بوم افتادم، الان میترسم به وسیله ها دست بزنم، وسواس فکری عملی دارم🤦🏻‍♀️

نه عزیزم وسواس ویروس🤦🏻‍♀️فکر میکنم همه جا ویروس و باکتری بیماری‌زا هست و من نباید دست بزنم که بهم ...

منم موقع کرونا وتاهمین چندماه پیش اینجوری بودم .وسواس ایدزهم دارم و زگیل خیلی سخته واقعا .‌برو دکتر من مدتی قرص خوردم الان اون وسواسم رفته ولی باز وسواس نجاست گرفتم 

وای عزیزم چقدر عالی ماشاءالله بهت فقط مراقب باش وسواس نشی و توانت رو کم نکنی در کنارش حتما به خودت ه ...

قبلا فوق العاده زیادبه خودم میرسیدم همیشه مرتب بودم اگه قرار بود یه لشکر ادم بیاد خونم خیالم راحت بود الان یه دوره افسردگی شدید گذروندم دیگه روحیه قبل رو ندارم