2777
2789
عنوان

هر کی میخواد در نهایت عاقبت خوبی داشته باشه بیاد مذهبی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 53 پست
بله کاملا به جسمش آگاهه با اینکه اتصالی نداره حتی خورده شدن جسم توسط حشرات رو هم میبینه بالاخره یه م ...

وای یا حسین😫😫🥲🥲

راهی هست که وابستگی رو ازبین ببریم تو همین دنیا؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یا حسین😫😫🥲🥲راهی هست که وابستگی رو ازبین ببریم تو همین دنیا؟

نه جسمته خب خودتم دوست داری از احوالاتش با خبر بشی

ولی دیگه حسی بهش نداری از دیدنشم رنجیده نمیشه چون دیگه خود واقعیت اون نیست اون یه لباسه که افتاده اونور

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه جسمته خب خودتم دوست داری از احوالاتش با خبر بشیولی دیگه حسی بهش نداری از دیدنشم رنجیده نمیشه چون ...

یاد ۵ کیلومتر تا بهشت افتادم که روحه تلاش میکرد جسمشو نجات بده

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

تو زندگی پس از زندگی خیلیا بودن امام حسین وامام رضا رو دیدنمیشه منبع حدیثتونم بگین؟

البته دیدن امکان داره وجود داشته باشه چنان که هنگام مرگ همه حضرت امیرالمومنین امام علی علیه السلام رو میبینن

امام صادق علیه السلام فرمودند :به خدا قسم تنها خطری که من بر شما احساس می‌کنم، برزخ است و چون قیامت شود و کار به دست ما برسد، ما بر کار شما از خودمان اولویت داریم.(کافی،ج۱،ص ۶۶)

این درست فشار قبر یعنی یعنی چی😪😔این منو داغون کرده

احتمالا همون فشار در عالم برزخ است گون همه رو که دفن نمیکنن مثلا بعضیا رو که جسدشون رو میسوزونن آیا فشار قبر ندارن؟