2777
2789
عنوان

هر کی میخواد در نهایت عاقبت خوبی داشته باشه بیاد مذهبی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 53 پست
جسم که نمیره توی قبر تجزیه میشه روح میزه از طریق قبر به برزخ اون فشار مال روحه ولی احساسات جسم رو دا ...

کاش آقای موزون راجب شب اول قبر یه مستند میساختن

من چند روزه وحشت کردم

یکی بهم گفته روح وارد جسم میشه خیییلی ترسیدم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس بابا مردن خوبه 😅به خصوص تو این اوضاع😂

آره 👌😂

ولی کوله بارم خالیه🥺

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

شب اول قبر رو بزار برای همون موقع تو فکر اعمالت باش سعی کن خوب باشی

اگه تو قبر زنده شم🥹🥴👌❤️

یه جاخوندم منظورازعذاب قبر همونی عذابیه که وقتی روح داره ازجسم جدامیشه اتفاق میفته میزان سختیش هم بس ...

دقیقااا منم  همینو خوندم

واینکه فشار قبر ازهمون لحظه ی مردن شروع میشه

اگه اینجور باشه

پس روایت نماز شب اول قبرو چرا شب میخونیم

اطلاعاتم هنوز کامل وکافی نیست وگیجم

روح بعداز مرگ تا ۴۰روز به جسمش قرابت داره دیگه اتصالی بهش نداره ولی هنوز بهش وابسته هست روح وارد قبر ...

وایییی چ جالب 😍

واقعاااا؟

یعنی روح میتونه جسمشو ببینه؟درسته

من تصورم اینه میره بهش حس نفس تنگی دست میده اینکه همش فشاره وفشار ونمیتونه تکون بخوره تصور اینو دارم یه جسم سخت وسنگین روم قرار بگیره تواین حالت 

حال بدی بهم دست میده یه حال غیر قابل تصور

یعنی تو قبر این حالتی میشیم؟

البته تفاوت هایی هم دارد مثل اینکه در برزخ شفاعت وجود نداردامام صادق علیه السلام فرمودند :همه شما شی ...

🙁😕

واقعا؟

پس چرا میگن قرآن وفاتحه وصلوات وخیرات بفرستیم روحشون شاد میشه؟

البته تفاوت هایی هم دارد مثل اینکه در برزخ شفاعت وجود نداردامام صادق علیه السلام فرمودند :همه شما شی ...

تو زندگی پس از زندگی خیلیا بودن امام حسین وامام رضا رو دیدن

میشه منبع حدیثتونم بگین؟

من شنیدم ادمایی که بد اخلاقن واونایی که زیاد اصراف میکنن فشار قبرشون بیشتره

منم شنیدم میگن اونجا خودمون هم قاضی ایم هم از خودمون سوال میپرسیم

خودمون محکوم میکنیم

خودمونیم وخودمون😪

وایییی چ جالب 😍واقعاااا؟یعنی روح میتونه جسمشو ببینه؟درستهمن تصورم اینه میره بهش حس نفس تنگی دست مید ...

بله کاملا به جسمش آگاهه با اینکه اتصالی نداره حتی خورده شدن جسم توسط حشرات رو هم میبینه بالاخره یه مدتی با اون جسم سپری کرده و بهش علقه داره

اونایی ک مرگ موقت داشتن که میگن روحشون با یکسری رشته نقره ای ب جسمشون وصل بوده

اصل فشار قبرم همینه میبینه جسم تو یه جای تنگه و تنهاست و با اعمالش روبرو میشه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تلقین برای سوال و جواب نکیر و منکره که بتونه جواب بده شب اول قبر هم جسم طوری نمیشه روح عذاب میکشه چو ...

👌