2777
2789

راجب شب اول قبر چ اطلاعاتی دارین

من قبلا مرگو دوست داشتم وایجان زده میشدم

ولی الان وحشت کردم شب اول قبل یعنی فشار به جسم وارد میشه هرچی راجبش میدونید بگین آیا روح وارد جسم میشه

لطفا تاپیکو به حاشیه نبرید وهرکی میدونه راهنمایی کنه منو ممنون

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا هست که باعث میشه شب اول قبر رو تجربه نکنی و اذیت نشی مثل یه سری دعا ها و یا خوندن یه سری سوره ها کلی روایت هست مثلا میگن ادم خوش اخلاق شب اول قبر نداره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
معلوم‌نیس کهمثل بهشت و جهنم که نمیدونیم چطوریه

اره دقیق مشخص نیست ولی یه سری روایات هست وهشدار ها

گیج وسر درگمم ووحشت زده

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

جسم که دیگه مرده فک کنم روحو فشار میدن😅

آره منم همین فکرو میکردم ولی یکی نیگفت نه روح وارد جسم میشه نمیدونم چقدر صحت داره 

ولی وحشت کردم از تصورش