2777
2789
کاش زود پیدا کنم‌...بخدا که از این غصه پوچ شدم....دلم میخواد فکر نکنم ولی نمیشه....دوست دارم رها کنم ...

اسی خیلی ضعیفی، حرصم در نیار، من 42سالمه،شوهرم مشکل داره، 14ساله ازدواج کردم، با بعضی‌ها بیشتر رفت وآمد دارم با بعضی‌ها خیلیییی کم، این از اهمیت دادن به حرف مردم

خودم رو هم با مطالعه و... مشغول کردم

مشکلات دیگه هست که انقدر گاهی سرگرم اونا شدم، بچه یادم نیفتاده

مثل شما بیشترین نگرانیم واسه آینده بود

تا وقتی که حدیث حضرت علی علیه السلام رو خوندم، تا فردا نیومده که نباید غصه بخوری. من خودمو سپردم به خدا. 

یه دوستی داشتم اونم شوهرش مشکل شوهر منو داشت ولی آنقدر پیگیری کرد تا بچه دار شد، خونه خریدن و... یهو پیارسال توو 40سالگی سکته کرد، دخترش 10ساله بود

کاش زود پیدا کنم‌...بخدا که از این غصه پوچ شدم....دلم میخواد فکر نکنم ولی نمیشه....دوست دارم رها کنم ...

دور از جون همه

دنیا رو میل و مرام آدمها میچرخه مگه 

صابر کاظمی با دو متر و سی سانت قد اونطوری شد 

اینا همش تقدیر و سرنوشته و شما میگی نه من زوری چیز دیگه ای میخام احتمالا چون شوهرت میخاد 

دنیا همینه یکی ازدواج میکنه یکی نمیکنه یکی بچه میاره یکی سنش به ازدواجم نمیرسه و فوت میشه 

دنیا با همین تفاوت ها قشنگه 

بچه هم برات کاری نمیکنه اینو به شوهرت برسون 

پیر که بشی از عالم و آدم متنفر میشی با بچه بی بچه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه خانم خونریزی شدید داشت توده تو رحمش بود درگیری به تخمدان ها و بخشی از رودشم رسیده بود، رحمشو تخمدان ها رو از دست داد  کلا دیگه بچه دار نمیشن

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من ۴ساله بچه بهم نمیده همین امشب تستم منفی شد شوهرم فهمید دعوام کرد خاک تو سرم که عرضه ی هیچ چیو ندا ...

خوب مطمئنی مشکل از شماس؟دعوا کردن داره؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

خالم وعمم بچه ندارن 

خالم ۴۰ساله ازدواج کرده

عمم ۲۵ساله ازدواج کرده

عمم. شوهرش خوب نیست زندگی خوبی نداره یعنی کمبود بچه اصلا تو بدبختیاشون حس نمیشه

خالم وضعشون خوبه درسته همیشه یه غم بزرگ تودلشه ولی با شوهرش خوش وخرم دارن زندگی میکنن، درگردشو وبگو بخندن، کلا حال وهواشون خوبه

یکی دیگه از عمه هام سال هاپیش بچه یکی از فامیلو بزرگ کرده براش خیلی خوب شده دختربود تو همسایگی خودشون زندگی میکنه دوتا بچه داره دائم خونه عمم هستن وازشرایطش راضیه خیلی هم همو دوس دارن دختره هم درجریانه واینارو پدرو مادرواقعیش میدونه اصلا پیش اونا نمیره

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
چرا اتفاقا انقدر آدم های سمی دوربرش هستن و عذابش دادن باید بفهمه که دنیا اینطوری نیست همه مثل شوهرش ...

دقیقا منم تعداد بالایی آدم سمی دورم بوده، خودم سعی میکنم با غیر سمی ها بیشتر مراوده کنم

من ۴ساله بچه بهم نمیده همین امشب تستم منفی شد شوهرم فهمید دعوام کرد خاک تو سرم که عرضه ی هیچ چیو ندا ...

چرا راجع به خودت اینطوری حرف میزنی، توکل به خدا کن، خودتو نباز، نذر کن

اسی خیلی ضعیفی، حرصم در نیار، من 42سالمه،شوهرم مشکل داره، 14ساله ازدواج کردم، با بعضی‌ها بیشتر رفت و ...

عزیزمه خوبه که منو درک میکنی خیلی ضعیفم....و همش ترس از دست دادن دارم....واقعا هم آینده رو کسی ندید گاهی اوقات میگم عمرتون هدر دادی با ترس هات....

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

چرا اتفاقا انقدر آدم های سمی دوربرش هستن و عذابش دادن باید بفهمه که دنیا اینطوری نیست همه مثل شوهرش ...

اره خواهر ....انقد اطرافم اذیتم کردن مثل زنداداشم جاریم خواهرشوهر همسایه‌های مامانم ...نتونستم حرفاشونو هضم کنم 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔