2777
2789
بله متاسفانه خانم خونریزی شدید داشت توده تو رحمش بود درگیری به تخمدان ها و بخشی از رودشم رسیده بود، ...

خودش خوبه الان مریضیش درمان شد

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیزم بیا بغلم دختر🫂💔❤️ 

منم۱۶ساله ازدواج کردم و ندارم ولی قشنگم حیف تو و زندگیت نیست که حروم میکنی بخاطر بچه ...

فامیل و دوست تهش میگن نازاس، خب بگن مگه مهمه اصلا ...

میدونی هدف خدا ازخلقت ما چی بوده اینکه به همه دنیا نشون بدیم بدون بچه هم میشه زندگی کرد ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

آره برادرم بچه دار نمیشن ۳ سالی میشه دنبال دوا درمان هستن من همیشه برای اونای که دنبال بچه بودن از ته دل دعا میکردم ولی برای داداشم تا حالا دعا نکردم چون داداشم بخاطر زنش خیلی خیلی دل مادرم و منو شکستن خون کردن زنش از خودش بدتره 

استارتر عزیزم بیا بغلم دختر🫂💔❤️ منم۱۶ساله ازدواج کردم و ندارم ولی قشنگم حیف تو و زندگیت نیست که حر ...

چندسالته عزیزم مشکلتون چیه...من اونایی که دلم رو شکوندن هیچ وقت نمیبخشم ...ولی میخوام دیگه از فکر بچه بیام بیرون

خودت نمیخوای

آره دیگه نمی خوام اصلااااا 

در اوج ناامیدی دو بار بار دار شدم که سقط شدن 

و واقعاااا نمی خوام 

دیگه ام ۴۱ سالمه می خوام چی کار 

تو این شرایطه بده مملکت 

ولی اونایی که می خوان اگه صلاح هست خدا بده بهسون

عزیزمه خوبه که منو درک میکنی خیلی ضعیفم....و همش ترس از دست دادن دارم....واقعا هم آینده رو کسی ندید ...

آفرین که خودت رسیدی به این مطلب، الان من میگم از پرورشگاه برم پیگیری کنم، شوهرم تااازه راضی شده، خودم میترسم، مردد شدم،  فعلا با خودم گفتم صبر کن تا سال دیگه ، بس که شرایط ظاهرا داره سخت میشه جنگ و آلودگی هوا و آب و برق... و من هم کمی ترسو هستم، شوهرم ترسوتر

اره درسته مخصوصا قدیمی ها این طرز فکر رو داشتن الان شوهر من نمیگم بچه دوست نداره که داره ولی گاهی می ...

آخه عجیبه تاپیک اسی انگار از عهد قاجار داره مینویسه معلومه اطرافیانش از جمله شوهرش اذیتش میکنن 

والا خوب بچه هم بخاد با این پیشرفت علم پزشکی حتما میشه اراده کنه 

آفرین که خودت رسیدی به این مطلب، الان من میگم از پرورشگاه برم پیگیری کنم، شوهرم تااازه راضی شده، خود ...

انشالله خیره پیش میاد

من دیدم یه بچه به سرپرستی گرفتن از نوزادی و الان بزرگ شده بلای جونشونه ولی خب باهاش میسازن حتی بهش نگفتن تو بچمون نیستی نمیدونه کلا به نظر من این بچه اصلا به درد اینا نخورد نمیاوردن بهتر بود براشون الانم پیرن دیگه 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...