2777
2789
دنیا به آخر نرسیده که اینجوری دور از جونت ماتم گرفتی پس اون آدم هایی که به عشق شون نرسیدن. اون مادری ...

کاش زود پیدا کنم‌...بخدا که از این غصه پوچ شدم....دلم میخواد فکر نکنم ولی نمیشه....دوست دارم رها کنم ولی باز ترس از آینده میاد جلو چشم خیلی ضعیفم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اکثرا ترس از دست دادن شوهر دارن انگار اونایی که ده تا بچه دارن شوهراشون پاشون موندن بخدا به این ...

اره درسته مخصوصا قدیمی ها این طرز فکر رو داشتن الان شوهر من نمیگم بچه دوست نداره که داره ولی گاهی میگه بهتر که بچه نداریم با این گرونی یا همین جنگ چند ماه پیش میگفت خداروشکر ،بچه داشتیم باید نگران آینده بچه‌امون هم بودیم واقعا هم اوناییکه بچه داشتن بیشتر از ما میترسیدن از عاقبت جنگ

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

اره خیلی

بعضیاشون دیدم غصه میخورن بعضیاشونم شادن

یکی از آشناهامونم پزشکه 39 سالشه گفت کلا بچه نمیخوایم و خیلی شادن 

دلیل شاد بودن زندگی فقط بچه نیست عزیزم 

والا اطرافیانم اکثرا اعصابشونو از دست دادن با این بچه های امروزی.

ان شالله خدا برات اتفاقای زیبا رقم بزنه

کاش زود پیدا کنم‌...بخدا که از این غصه پوچ شدم....دلم میخواد فکر نکنم ولی نمیشه....دوست دارم رها کنم ...

از روزی بترس ک بترسی بمب بیفته رو سر بچت، قحطی بشه نون گیر بچه نیاد اینهمه الودگی هوا بچه نفس بکشه ب خدا منم ناباروری داشتم ۴ سال بچه نبودش ی فکره بودنش هزار فکر تو مملکت ما بچه اوردن گناهه باور کن خدا همه بچه ها رو حفظ کنه ولی تو ۱۲ روز جنگ من مردم و زنده شدم هزار جور فکر و خیال میکردم