2777
2789
عنوان

برای پسرم ی‌ه دختر خانمی رو معرفی کردند بع نظرتون چطور دختر رو

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 38 پست

اینکه نگران پسرتی

اینکه زمانه خراب شده

حق داری

ومطمئن باش طرف مقابل یعنی خانواده دخترخانم هم به همین اندهزه وشایدبیشترنگرانن چون دخترآسیب پذیرتره...

چون همونقدر که دخترخوب کم شده پسر خوب هم کم شده...

بغیر تحقیق رفت وآمد و مشاوره خیلی خوبه.

و خانواده خانواده خانواده خیییلی مهمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کجا بفهمم عقده پول و...نداره

واسه همین گفتم ببین چشم و دل سیره یا نه

اکثر اختلافا هم سر همین توقعات بی جاست

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اینکه نگران پسرتیاینکه زمانه خراب شدهحق داریومطمئن باش طرف مقابل یعنی خانواده دخترخانم هم به همین ان ...

برای خانوادش چطور تحقيق کنم 

مردم ظاهر رو میبینن میگن خوبن باطن رو چطور بفهمم

برای خانوادش چطور تحقيق کنم مردم ظاهر رو میبینن میگن خوبن باطن رو چطور بفهمم

بنظر من عروس و داماد یه خانواده البته اگه عروس و دامادی داشته باشن خیلی میتونه توتحقیق کمک کنه و خانواده اون عروس و داماد... 

ولی ببخشید قصد دخالت ندارم چرا تواین سن کم پسرتون میخاین ازدواج کنه!!!

حاج خانم یه جوری گفتی انگار آسمون جر خورده پسرت افتاده زمین 😂

اگه پسرمون ببینی همین نظر رو داری محجوب وپاک اهل نماز و روزه و اهل محرم ونامحرم

به خدا دوستهای همسرم گاهی زنگ میزنن میگن پسرت خیلییی خاستنیه خیلییی خوبه و..و.. 

حاج خانم یه جوری گفتی انگار آسمون جر خورده پسرت افتاده زمین 😂

اگه پسرمون ببینی همین نظر رو داری محجوب وپاک اهل نماز و روزه و اهل محرم ونامحرم

به خدا دوستهای همسرم گاهی زنگ میزنن میگن پسرت خیلییی خاستنیه خیلییی خوبه و..و.. و

اگه پسرمون ببینی همین نظر رو داری محجوب وپاک اهل نماز و روزه و اهل محرم ونامحرمبه خدا دوستهای همسرم ...

من یه خواستگار داشتم دقیقا همین ویژگی های پسر شما رو داشت ولی به دل من اصلا نَنِشَست

🖕❤️