2777
2789
عنوان

برای پسرم ی‌ه دختر خانمی رو معرفی کردند بع نظرتون چطور دختر رو

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 38 پست
بنظر من عروس و داماد یه خانواده البته اگه عروس و دامادی داشته باشن خیلی میتونه توتحقیق کمک کنه و خان ...

چون خود پسرم پیشنهاد داد نمیخام نه بگم نمیخام یه وقتی به گناه بیفته ومن مسئول باشم اگه بشه یه ازدواج ساده چراکه نه

دختر خانم ۱۷ سالش هست وخانواده هم مذهبی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم پزشکیان تو این مملکت مترسک سر جالیزه ..مثه همه رییس جمهورای قبلی خودتونم مبدونید منتها انقدری گوه زده شده تو این مملکت ک مجبورین دنبال گردن شکسته بگردین واسه گندکاریاتون..تاامثال شما هستین وضع همینه ..امیدوارم آه همه اونایی ک از فقر له شدن زیر فشار دامنتو بگیره تا دیگه باحرف مفت تو مخ کسی نری..

اگه پسرمون ببینی همین نظر رو داری محجوب وپاک اهل نماز و روزه و اهل محرم ونامحرمبه خدا دوستهای همسرم ...

اگه انقدر پاک‌بود‌که تو ۲۰ سالگی به فکر ازدواج نبود تو‌چه ساده‌ای کلا حرفات و کامنتت انگار پشت اکانت بچه نشسته 😂😂

تو خوبی ما بد

اخه کی میاد به بچه رو به یه بچه دیگه معرفی کنه؟ معرفی میکنن به کسی که‌شرایط ازدواج داره پسر ۲۰ ساله چی داره که بخواد معرفی شه به دیگران درضمن احتمالا دوست دخترشه وگرنه که اصلا با عقل جور درنمیاد این ازدواج هنوز پسرت نیاز های ازدواج رو‌نمیدونه دنبال ازدواجه میدونه گوشت کیلو چنده؟ اجاره خونه چنده؟مگر اینکه یکی‌از دخترش سیر شده باشه که زن بچه ۲۰ ساله کنتش