2777
2789

بشناسم و همینطور خانواده ما و اونها هردو مذهبی هستیم و قبل از اینکه پسرم بخاد رابطه برقرار کنه میخام اول خودم بشناسمش 

از بس طلاق زیاد شده میترسم 

پسرم خیلی مؤمن سربه زیز مودب با وقار هست و همه همه تعریفش رو می‌کنند و عاشق رفتارش میشن دوست ندارم پسر دست گلم یه وقت اسیر خانواده ایی بد بشه 

خیلی میترسم  

چطور هم دختر وهم خانوادش رو بشناسم ؟

من آدم خیلی خوشبین هستم سریع عاشق طرف میشم میترسم تا دختر رو دیدم محوش بشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چشم و دل سیر بودن خیلی مهمه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چشم و دل سیر بودن خیلی مهمه

از نظر مالی هردو متوسط کارمندی هستیم پسرم فعلا از نظر مالی چیزی نداره داره درس میخونه برای قاظی شدن در آینده انشاالله وضعش خوب میشه

از نظر مالی هردو متوسط کارمندی هستیم پسرم فعلا از نظر مالی چیزی نداره داره درس میخونه برای قاظی شدن ...

میدونی بعضی دخترا عقده ها و کمبودایی که خونه پدرشون دارن

تا پاشون میرسه خونه شوهر میخوان برطرف کنن

هزارتا توقع بی جا از پسری که اول جوونیشه و سرمایه ای نداره دارن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.