2777
2789
عنوان

چرا بیشتر ایرانی ها خارجی ها را ایرانی نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 150 پست
اتفاقا اون کاربر و ببینی جوابهایی که به کاربرای دیگه میداد نمونه بارز نژاد پرستی بود چرا چون مغرور ...

الان به کشورای مثلا اردن و ....به نظرت واقعا به چشم کشور نگاه میکنن؟یا کشورهای حاشیه خلیج همیشگی فارس؟اصلا یا به چشم گاوشیرده یا به چشم منبع درآمد با اینکه زندگی دررفاهی هم دارن بهشون میگن کشورکهای جعلی،بارها توی رسانه ها معضلات منطقه رو حضور و ایجاد کشورهای جعلی و..دونستن اینکه ما گفتیم به گذشته و اصالت و کهن بودن افتخار میکنیم گزافه نیست ،البته هیچ کس لایق توهین یا بی اصالتی نیست ولی خب اینها اکثر مهاجرهای جاهای دیگه بودن امارات قبل از تشکیل اسمش ساحل دزدان دریایی بوده با ما قابل مقایسه ست هرچقدرم پولدارباشن اصلا بحث فقط یا پولدار بودن کشورهای اطراف نیست،واقعا مصری ها با قدمتشون یکی از بااصالت ترین و کهن ترین کشورهان یا یونان و ....خب معلومه متفاوته با یه جایی مثله قرقیزستان و.....اینا مگه چندساله کشور شدن ،هرچندبازم میگم توهین خوب نیست و اینکه بحث تابعیت ایران هم مثل کل دنیاست با این تفاوت که جمعیت چندمیلیونی تبعه بدون هیچ آورده مالی داره و ضرر هنگفتی هم میزنن هرسال

پس مواظب باش مثه خر نمونی تو گِل ،

فعلا من خودم بالاتر از کسی نمیبینم شما میبینی

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابعیت برا همه جا اورده مالی کار افرینی و فلان لازمه براشما ۱۲ ۱۳ میلیون جمعیت ریخته تو کشورت چه تاب ...

گفتم من نمیگم تابعیت بدیم درواقع میگم این خودبرتر بینی برا چیه فکر کردیم کی هستیم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

گولوم ادمامین اطلاعاتی ربطی یوخدی ادمام نونامن ترکم حتی فارسم نیستم که بگی یاد گرفتم اها دراخر عزیزم ...

اگه اینجوری حساب کنیم تاجیکستان و ترکمنستان و داغستان و جمهوری آذربایجان و بخش عظیمی از عراق و بخش هایی از پاکستان و .... تا همین دو قرن پیش جز ایران بودن اما شوربختانه چون از ایران جدا شدن مذهب و فرهنگ و زبان و آدابشون دچار تفاوت های جدی شده با ما

تنها راه اینه نخبه هاشون با دیپلماسی فرهنگی جذب بشن دوباره فرهنگ ایرانی براشون زنده بشه این نخاله هاشونم که باعث دردسر و دله دزدی و فحشا و جنایت میشن برگردن سرجای خودشون

گفتم من نمیگم تابعیت بدیم درواقع میگم این خودبرتر بینی برا چیه فکر کردیم کی هستیم

خودبرتربین نیستیم ،شما مارو با نژاد برتری که یهودیا میگن اشتباه نگرفتی که ما خودبرتربینی کردیم اینکه میگیم نزاریم همه سرازیربشن توی یه مملکت که کل دنیا تحریمش کرده و زیر بارفشاره و ۱۲ ۱۳ میلیون مهاجر بودن هیچ کارافرینی و اورده مالی اینجان خودبرتربینیه؟ما با اینهمه مشکل بازم عاشق کشورمونیم همین،چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است تموم

اگه اینجوری حساب کنیم تاجیکستان و ترکمنستان و داغستان و جمهوری آذربایجان و بخش عظیمی از عراق و بخش ه ...

من میگم هرکسی که نیازه بیغد تیران البته اینم در نظر بگیر ایذان با کشور های اروپایی قابل مقایسه نیس اونا پیشرفته تر هستند

مال همون ایران که جهان سوم هس به قول تو عقب مونده😘🩷

شما همه حرفات بوی غرب میده،جهان سوم و جهان اول،قبلا به شوروی و چین میگفت جهان دوم،🙂جالبه ترامپ اونجوری مهاجرتو پولی کرده و همه رو میندازه بیرون پس جهان صدمه

خب اینا صرفا ابراز احساساته ولی صحبتهام و قوانین کل دنیا یکیه هیچ خارجی بعد از ۱۰۰۰سال هم ایرانی یا ...

من اصلا نظری در مورد شهروندی و اقامت و تابعیت و... ندارم، نمیدونم چرا من رو ریپلای میکنید!!!!!! 

من میگم هرکسی که نیازه بیغد تیران البته اینم در نظر بگیر ایذان با کشور های اروپایی قابل مقایسه نیس ا ...

هرمهاجری باید منفعت داشته باشه وگرنه ضرر میاره،فقط جذب نخبه ها باید باشه نه این همه ادم بدون تخصص یا آورده مالی

میگن ایرانیها نژاد پرستن

اصلا ما نژاد پرست 

افغانی جماعت ناراحته از نژاد پرستی ما جمع کنه بره یه مملکت دیگه 

ببینم کدوم مملکت بدون هیچ سود و هنری راهشون میده 

کدوم مملکتی با این همه جرم و جنایت پرتشون نمیکنه بیرون ؟؟؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ