2777
2789
عنوان

چرا بیشتر ایرانی ها خارجی ها را ایرانی نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 150 پست
من اصلا نظری در مورد شهروندی و اقامت و تابعیت و... ندارم، نمیدونم چرا من رو ریپلای میکنید!!!!!!

تاپیک درمورد این موضوع بود و شما درمورد نژادپرستی و ...گفتین خب حتما مرتبط بوده که نظرگذاشتین منم جامع توضیح دادم،بدرود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برا این طرز فکرتون خون ما از هیچ انسانی رنگی تر نیس

واقعا این همه نژاد پرستی عجیبه، جالبه میگی نزاد پرست بهت حمله میکنن که نههههه ما خوبیم ما فلانیم ما بفهمانیم

انگار نه انگار توو دنیا چه خبره، دنیا داره به کجا میره.... 

دیگه توو این شرایط نژاد و مرز و.... معنی نداره 

شما همه حرفات بوی غرب میده،جهان سوم و جهان اول،قبلا به شوروی و چین میگفت جهان دوم،🙂جالبه ترامپ اونج ...

عزیزم ایران برای من همیشه کشور ارزش ها هس و چیزایی که تو هر کشوری نمی تونه باشه من عاشق اینجام

این جواب ایشون بود که توهین کرد هزار بار میگم هیچ کشوری بی ارزش نیس چون ما رو کشور خودمون حساسیم و اگه کسی به کشور ما توهین کنه چه حسی پیدا می کنیم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

عزیزم ایران برای من همیشه کشور ارزش ها هس و چیزایی که تو هر کشوری نمی تونه باشه من عاشق اینجاماین جو ...

شما به کشور خودت گفتی جهان سومی ولی مدافع ارزشهای کشورهای دیگه هستی،منطق شما برام غیرقابل باوره،هرچند هیچ کشوری نباید بهش توهین کرد ولی اصالت و قدمت ما ایرلنیا یا مصری ها رو با کشورهایی مثل اردن امارلت یا حتی افغانستان و...یکی  میدونید ؟فقر و رفاه یه کشور جدا از اصالت فرهنگ و ریشش هست،این نژادپرستی نیست فقط یه حس افتخاره و اینکه قوانین ایران هم مثل کل دنیان و تابعیت الکی نباید داد همین

شما به کشور خودت گفتی جهان سومی ولی مدافع ارزشهای کشورهای دیگه هستی،منطق شما برام غیرقابل باوره،هرچن ...

من فقط جواب ایشون دادم سما خودت داری مقایسه می کنی وکرنه خود من مقایسه عرضی رو بیشتر دوس دارم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

افغانی هستی ،وهیچ جوره تو دل ایرانیا جا نمی‌گیری

از هر جای دنیا بیان شاید بپذیریم ولی شما رو نه

خیانت هاتون رو تو این جنگ ۱۲ روزه طور می‌خواهیم فراموش کنیم با این همه محبت که بهتون کردیم

خارجی ها هم ایرانی هارو به عنوان هم میهنی قبول ندارن و صرفا تابعیت گرفتن ی چیز مشخصیه ربطی نداره آخه 

شخص اینجا به دنیا اومده؟ پدر یا مادرش ایرانیه؟ 

کاش برای سوالاتی که ذهنتونو درگیر کرده حداقل نمیگفتی دانشجو روانشناسی ام این از این اونم چند همسری که ترکید فکر کنم 

نه وچرا بعد از ۵ سال کار و زندگی تابعیت میگیرنیعنی رسماً میشن آمریکایی کانادایی یا آلمانی فقط تنها م ...

این طوریا هم نیست خیلی نژاد پرستن و اصلا عیر خودشون رو قبول ندارن

به شماره های۱۱۰۱۱۳۱۱۴۱۱۶به هرکدومشون زنگ بزنی میان جمعشون میکنن خیلیم تشکر میکنن ازت

اخه میگم شاید قانونی هستن بیشعورا خرابکاری هم کردن دیوار مامانم کج شده شکایت کردیم از مهندسشون 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
کار خوب رو ما میکنیم که اجنبی قبول نمیکنیم. الان همون انگلیس و فرانسه و المان و... به غلطت خوردن اف ...

در ظاهر بله ولی در واقعیت این چند میلیون افغانی که ایران و به گند کشیدن چی میگن اینجا.

ایراد کشور ما اینه که افراد درست حسابی و نخبه نه تنها تو کشور ما نمیان بلکه مهاجرت می‌کنند اگه قراره کسی هم بیاد هرچه درب و داغون و بدبخت و قاتل و فراریه میاد اینجا ساکن می‌شه

اخه میگم شاید قانونی هستن بیشعورا خرابکاری هم کردن دیوار مامانم کج شده شکایت کردیم از مهندسشون

حالا ضرری نداره یه زنگ میزنی غیر قانونی باشن جمعشون میکنن قانونی باشن کاریشون ندارن