2777
2789
عنوان

چرا بیشتر ایرانی ها خارجی ها را ایرانی نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 150 پست
اینا که حرف از نژادپرستی و این خزعبلات میزنن خودشونم نمیدونن جاهلانه دارن از افکار یهودیای آواره و ک ...

دقیقا یه وطن درست کردن وسط یه کشور دیگه،نمیترسن همین اتباع ۴۰ سال دیگه نصف ایرانو کامل با شورش جداکنن بخدا اینا ساده لوحن،جمعیت چندده میلیونی تو ایرلن دارن دم از اصالت و نژادپرستی نداشتن و فلان میزنن چندسال دیگه باید بزنن توسر خودشون 

شما احیانا نمیدونی قلمرو ها مدام درحال جابه جایی بوده و زمان اکبر شاه حتی بیشتر افغانستان دست مغولها ...

تابعیت شرایط خاصی داره پ این خود برتر بینی شما داره من حرص میده به شخصه قیافه من بیشتر شبیه هندی ها هس تا ایرانی ها اما تا جایی که نسب نامه خانوادگیم می رسه من ایرانی هستم انقدر اتفاق تو ایران افتاده که معلوم نیس مایی که ایرانی هستم اصالتمون به کجا بر می گرده تو رو خدا ول کنید

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برا این طرز فکرتون خون ما از هیچ انسانی رنگی تر نیس

منم متاسفم برای خودم که یکی مثه تو کشورمو، ایرانمو با آمریکا و افغانستان یکی میکنه درحقیقت داره آب زلال رو با لجن قاطی میکنه ، خون ما از هنه ی دنیا رنگین تره اینو هرگز یادت نره  

در زمان قاجار هرات رو از دست دادیم اون پشتونای وحشی جز ایران نبودن همین الآنم اگه از صدتاشون دوتاشون ...

خب که چی

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

منم متاسفم برای خودم که یکی مثه تو کشورمو، ایرانمو با آمریکا و افغانستان یکی میکنه درحقیقت داره آب ز ...

بله و تمام کسایی که تو اوج بودن با خریت تمام به زمین سخت خوردن

تابعیت شرایط خاصی داره پ این خود برتر بینی شما داره من حرص میده به شخصه قیافه من بیشتر شبیه هندی ها ...

تابعیت برا همه جا اورده مالی کار افرینی و فلان لازمه براشما ۱۲ ۱۳ میلیون جمعیت ریخته تو کشورت چه تابعیتی؟چه اورده مالی داشته؟تازه تابعیت هم نه منظور ایرلنی شدنه هیچ کجای کشورهای جهون همچین چیزی نیست،اینکه قیافه شما چطوره رو نمیدونم ولی به هرحال اگر قومیت مشخص دارین معلومه برا هستین ،ما خودبرتربین نیستیم چون توخاورمیانه گیر افتادیم باید کشور رو خراج کنیم عجب تفکرات سمگونه ای دارین

اره خصوصیت اخلاقی همه متفاوت ولی قرار نیست به ایرانیا بگی با اصالت ولی به بقیه کشورا بگی بی اصالت ای ...

این نژاد پرستی نیست این میهن دوستیه

شور و احساسات وطن دوستانه مردم رو از قومیتای مختلف حول محور ایران گردآوری کرده تا جایی که حاضرن جان و مالشونو فدا کنن ولی به وطنشون آسیبی نرسه

از راه های مختلف سالهااااست تلاش میکنن این عِرق میهن دوستی رو از مردم بگیرن با علم کردن قوم پرستی، با متهم کردن مردم به نژاد پرستی با تحقیر با تحریم و...تا حالا موفق نشدن چون ریشه این وطن دوستی هزاران ساله ست با پروژه و نقشه و... شاید بتونن کم رنگش کنن اما هیچوقت محو و نابود نمیشه

ایران قدیمی ترین و کهن ترین کشور جهانه اصالت و قدمت ایران حتی مصر باهاش نمیتونه رقابت کنه،اینکه به ب ...

اتفاقا اون کاربر و ببینی جوابهایی که به کاربرای دیگه  میداد نمونه بارز نژاد پرستی بود چرا چون مغرور به چیزی شده بود که اجدادش اونارو بدست اورده بودن  قدر کشورت و دونستن خوبه ولی مغرور شدن و افتخار کردن اشتباه چون ممکن چندین کیلومتر اونورتر بدنیا میومدی که یه عده تو ایران بهت میگفت بی اصالت چون صرفا کشورشون قدیمی نیست ولی الان حرف اول و تو جهان میزنن

☺️

دقیقا یه وطن درست کردن وسط یه کشور دیگه،نمیترسن همین اتباع ۴۰ سال دیگه نصف ایرانو کامل با شورش جداکن ...

به اصالت این آدما شک کن

مطمئن باش خودش و باباشم تو ایران به دنیا اومده باشن باز بری ته و توی نسبشو در بیاری متوجه میشی بابابزرگه اجنبی بوده

خودمنشور سازمان ملل مال ایران بوده و نظامی که برده داری رو منع کرد و قدمت کشور ما از تمام جهان بیشتره اینکه جبر باعث شده بین کشورای مشکل دار باشیم چرا انتظار دارین بزاریم راحت بیان گند بزنن و کشور رو اشغال کنن،هرجای دنیا خدمات تابعیت رایگان یا مثلا امریکایی شدن رایگان میده تشریف ببرن اونجا زبونشون دراز کنن و فحاشی و جرم هم کنن ازشون پذیرایی کنن ،بسم الله

این نژاد پرستی نیست این میهن دوستیهشور و احساسات وطن دوستانه مردم رو از قومیتای مختلف حول محور ایران ...

وطن دوستی خوبه ولی به اسم وطن دوستی نژاد پرستی بده شما ها وطن پرستی رو با نژاد پرستی اشتباه گرفتی قوم گرایی هم از همین رفتارهای بعضی به اصطلاح وطن پرستا ایجاد شده به اسم ایرانی اصیل اقوام رو تخریب کردن که رفته رفته قوم گرایی ایجاد شد

☺️

که یکم به اطلاعات ناقصی که به خورد مغزت دادن اضافه بشه بتونی درست و غلط رو از هم تشخیص بدی افغانی جا ...

گولوم ادمامین اطلاعاتی ربطی یوخدی ادمام نونا

من ترکم حتی فارسم نیستم که بگی یاد گرفتم اها دراخر عزیزم امیدوارم درک تو هم درست شه برای منم غرقی نداره اصالتشون به کجا بر می گرده بالاخره بخشی از افغانستان ایرانی بوده🩷🙏

وطن دوستی خوبه ولی به اسم وطن دوستی نژاد پرستی بده شما ها وطن پرستی رو با نژاد پرستی اشتباه گرفتی قو ...

عزیزم من این چیزارو سالها آکادمیک خوندم شما نمی خواد توضیح ناقص برای من ارائه بدی

فقط اینو بدون که این چیزا عین میهن دوستیه این کلمه رو رسانه های غربی بولد کردن برای کوبیدن تاریخ و تمدن های ریشه دار این وسط چهار تا بیسواد وطنی و چندتا افاغنه فراری و عنترنشنال و بی بی سی هی تکرارش میکنن از قافله جا نمونن