2777
2789
عنوان

چرا بیشتر ایرانی ها خارجی ها را ایرانی نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 150 پست
اره افغانیا از خداشون بود فکر میکردن ایران شکست میخوره تصرفش میکنن

به نظم هر ملتی حق داره از ورود بیش از حد تبعه که ار هر نوع فرهنگ قشری هستن جلو‌گیری کنه 

میگن نژاد پرست ولی به نظرم نژاد پرست به کسی میگن که اگه فردی درست وارد یه جامعه اسلامی بشه و کار کنه مفید باشه مشکلی نیست اون فرد اذیت کنه  

ولی دیدم ورود افغان ها که هر  بیشترشون به نوعی قاتل جانیتجاوزکار هیز انتحاری بودن  و زناشون اکثرا داغون و بچه هاشون بی ادب و بی ملاحظه حق هر ملتی که از خودش در برابر فرهنگ نادرست و بیگانه دفاع کنه مخصوصا کشور اسلامی که این ها اکثرا باعث فساد داخلش میشدن هرج مرج به وجود می آوردن  

نمی‌دونم چرا اینقدر نمک نشناس و گربه صفت هستن همیشه به کسی که بهشون جا داده یا خوبی کرده ضربه میزنن ...

چی بگم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم سرزمین کوروش یه بار ببین عظمتش ده برابر ایران کنونی هس حتی افغانستانی که دارید میگید توش بود

خیر دوست عزیز جغرافیای کنونی حسابه چون اون نژاددها با مغولها و فلان قاطی شدن الان جغرافیای خودمون مدنظره بعد هیچ کشوری هیچ تبعه ای رو امریکایی یا المانی و فلان نمیکنه فقط شهروندی میگیره با هزینه و اورده مالی و یا کارآفرینی هنگفت،تبعه های ایران جز ویرانی چی اوردن واقعا اصلا مقایسش خنده دار نیست؟

ربطی نداره ایرانی های ساکن لس انجلس المان یه هرجا صرفا شهروند اونجان و تبعه هستن اون ملیت رو که نمیگ ...

عزیزم حرفی که زدید ربطی که کامنت من نداره، من گفتم توو کامنت هایی که اینجا خوندم نزاد پرسیت کاملا حس میشه، از جمله اینکه میگن ایرانی وبدن لیاقت میخواد، ما عقبه فلان داریم، ما ملت فلان هستیم 

اینا ینی نژاد پرستی و من در مورد ایرانی بودن و شدن نظری ندادم اصلا

نمی‌دونم چرا اینقدر نمک نشناس و گربه صفت هستن همیشه به کسی که بهشون جا داده یا خوبی کرده ضربه میزنن ...

وای یه خانم کارگاه خیاطی داشت به دوتاشون کار داده بود این کثافتای نمک نشناس النگوهای دست خانمه چشمشونو گرفته بود سرشو بریده بودن انداخته بودنش تو گونی 

دیگه همین مونده (یعنی تنها کاری که با این مملکت نکردن) که به افغان و عرب و ... تابعیت ایرانی بدنجمع ...

دختر خوب چیو جمع کنم؟! ایران نابود شده تقصیر منه؟! من اتباع نیستم که اینطوری جواب دادی و اگر جمع کنم دقیقا چیو جمع کنم کجا برم؟! 

کسی ایرانی محسوب میشه که خون کوروش کبیر تو رگهاش جریان داشته باشه ، این ما هستیم که اصل و نسب داریم ...

اصالت داشتن به طرز برخورد و رفتار نه به این چیزایی که تو گفتی 

همون ایرانی وقتی میره خارج از کشور یه ایرانی دیگه میبینه صورتشو میکنه اونور که مبادا کسی بفهمه من ایرانیم پس اصالت به این خارجم رفتی بگی اهل کجایی نه اینکه هموطنت و اونجا ادم حساب نکنی

☺️

عزیزم حرفی که زدید ربطی که کامنت من نداره، من گفتم توو کامنت هایی که اینجا خوندم نزاد پرسیت کاملا حس ...

خب اینا صرفا ابراز احساساته ولی صحبتهام و قوانین کل دنیا یکیه هیچ خارجی بعد از ۱۰۰۰سال هم ایرانی یا امریکایی یا نروژی نمیشه فقط شهروندن،با اینکه همون شهروندی اونجا میلونها دلار باید پول بدی اینجا مفت میان و....بیخیال مفهوم صحبتم رو فک کنم رسوندم

اومدیم نظر خودم رو بنویسم، دیدم نژاد پرستی توو کامنت ها موج میزنه

مردم ایران رو خدا تو قرآن و پیامبران و ائمه تکریم کردن

خواهشاً حرفهای بیخودی یه عده تازه به دوران رسیده جهان وطنی رو بلغور نکنین

به نظم هر ملتی حق داره از ورود بیش از حد تبعه که ار هر نوع فرهنگ قشری هستن جلو‌گیری کنه میگن نژاد پر ...

اره بزار بگم ما نژاد پرستیم مثلا چند سال پیش ی دکتر زنان تو شهر ما بود مال یک کشور خارجی بود اینقدر همه دوسش داشتن که وقتی فوت شد همه ناراحت بودن چون به درد مردم ایران خورد ولی یک تبعه ک فقط به مردم ضربه میزنن از تجاوز و قتل دزدی چرا دوسش داشته باشیم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
میگم بچه ها مگه افغانی ها اخراج نشدن و نرفتن؟این همسایه ما داره شیش طبقه میسازه مهندسشون هرچی کارگر ...

نه نرفتن هنوز افغانی هس غیرقانونی هستن اونایی که پیدا کردن فرستادن افغانستان بقیه هنوز تو کشورن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

اره بزار بگم ما نژاد پرستیم مثلا .ند سال پیش ی دکتر زنان تو شهر ما بود مال یک کشور خارجی بود اینقدر ...

میگم که حتی بعضی آیات قرآن هست که صراحت میگه هرچی که به جامعه مومنان و درست ضرر بزنه هیچ عیبی نداره باهاش باید جنگید 

وای یه خانم کارگاه خیاطی داشت به دوتاشون کار داده بود این کثافتای نمک نشناس النگوهای دست خانمه چشمشو ...

همه خبرها و بخونی همینه  فک کن سرایدار یک خونه بودن چقدر بهشون خوبی کرد و جا داد آخرش صاحب خونه رو سربریدن با اعضای خانوادش لعنت بهشون که آدمای سنگ دلی هستن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم