2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر شما برنامه نویس هستی؟ چندتا سوال داشتم

سلام برای سوالات برنامه نویسی میتونید تاپیک های منو بخونید و اونجا سوالی داشتید بپرسید 

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77

درامدتون چقدره؟ وضع خوبه یا بد؟ یه آشنا داریم این میگه اوضاعش خوبه ولی نمیدونم راست و دروغشو

سلام اون کاربر برنامه نویس نیست خودش نیاز به آموزش داره یه بار منو راهنمایی کرد بدتر گیج شدم بعدا پرسیدم از برنامه نویس های واقعی گفتن هرکی گفته اشتباه گفته تازه به همه گیر میده یه اکانت خانم نما هم داره که فیک خودش هست همین الانش احتمالا اینجا هم پیداش بشه و منو به فحش بکشه 😂

=

😂😂😂😂 دیوونه خونس رسما

واقعا 😂 تازه اون سری به من گیر داد که تو فیک یه نفر دیگه هستی که باهاش دعوا کردم و فلان 

منم گفتم بابا بیخیال اشتباه گرفتی داری اشتباه میگی کلا اون یکی اکانتشو اورد با اون فحشم داد 😂😂😂

=