2777
2789
عنوان

چرا بیشتر ایرانی ها خارجی ها را ایرانی نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 150 پست
اصالت داشتن به طرز برخورد و رفتار نه به این چیزایی که تو گفتی همون ایرانی وقتی میره خارج از کشور یه ...

هر آدمی یه خصوصیات رفتاری داره ، دلیل نمیشه همه ی مردم  یک کشور اخلاقشون خوب باشه و دست همو بگیرن ، مگه گا کلونی هستیم که شبیه به هم باشیم ، اصالت تو پیشینه مون هست 

دختر خوب چیو جمع کنم؟! ایران نابود شده تقصیر منه؟! من اتباع نیستم که اینطوری جواب دادی و اگر جمع کنم ...

پس سنگ اتباع رو هم به سینه نزنید و به ما انگ نژادپرستی نزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر دوست عزیز جغرافیای کنونی حسابه چون اون نژاددها با مغولها و فلان قاطی شدن الان جغرافیای خودمون مد ...

دوست عزیز افغانستان اون زمان تصرف نشده بود بلکه بعدا این منطقه رو در زمان قاجار از دست دادیم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

میگم که حتی بعضی آیات قرآن هست که صراحت میگه هرچی که به جامعه مومنان و درست ضرر بزنه هیچ عیبی نداره ...

بله میشه جهاد 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
آره شکر خدا الآن جدا شده

چه ربطی داره اخه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

همون بهتر که این قوم مغول رو از دست دادیم ، جای بسی خرسندیِ

متاسفم برا این طرز فکرتون خون ما از هیچ انسانی رنگی تر نیس

حیف لقب آدم واسه همچین جونورای درنده ای

نژادشون همینه دیگه خودشون میگن اگه یه ایرانی بیاد کشور ما میکشیمش بعد بعضی از هموطنان من یقه خودشون دارن میکنن برا اینا

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
هر آدمی یه خصوصیات رفتاری داره ، دلیل نمیشه همه ی مردم یک کشور اخلاقشون خوب باشه و دست همو بگیرن ، ...

اره خصوصیت اخلاقی همه متفاوت ولی قرار نیست به ایرانیا بگی با اصالت ولی به بقیه کشورا بگی بی اصالت اینا نمونه بارز نژاد پرستی یه ادم اصیل هیچ وقت نژاد پرستی نمیکینه 

جمله اخرتم جوابشو تو کامنت قبل دادم اصالت هرکسی رو رفتارو طرز برخوردش که نشون میده

☺️

دوست عزیز افغانستان اون زمان تصرف نشده بود بلکه بعدا این منطقه رو در زمان قاجار از دست دادیم

شما احیانا نمیدونی قلمرو ها مدام درحال جابه جایی بوده و زمان اکبر شاه حتی بیشتر افغانستان دست مغولها و....بوده،چه ربطی داره که یه دوره ای جز ایران بوده و بعد ها جداشده بارها دوباره پیوسته و اخرین بار زمان قاجار بوده،اصلا ژنتیک ما و اونا متفاوته نمیگم ما خوبیم اونا بد یا چیزی فقط میگم اون سرزمین ما نیست اگر یه دوره ای هزاران سال قبل بود دلیل نمیشه الان تابعیت بدیم بدون هیچ منفعتی هیچ گشوری اینکارو نمیکنه تازه تابعیت هم نه استارتر میگه بشن ایرانی ؟کجای دنیا همچین چیزی ممکنه که یه ایرانی بشه نروژی یا سوئدی؟

در زمان قاجار هرات رو از دست دادیم اون پشتونای وحشی جز ایران نبودن 

همین الآنم اگه از صدتاشون دوتاشون رفتارش انسان واره همون هراتیان که رگ و ریشه شون به ایران برمیگرده

اره خصوصیت اخلاقی همه متفاوت ولی قرار نیست به ایرانیا بگی با اصالت ولی به بقیه کشورا بگی بی اصالت ای ...

ایران قدیمی ترین و کهن ترین کشور جهانه اصالت و قدمت ایران حتی مصر باهاش نمیتونه رقابت کنه،اینکه به بقیه ادم توهین کنه خوب نیست ولی قدر اصالت و تمدن خودمون باید بدونیم این نژادپرستی نیست

نژادشون همینه دیگه خودشون میگن اگه یه ایرانی بیاد کشور ما میکشیمش بعد بعضی از هموطنان من یقه خودشون ...

اینا که حرف از نژادپرستی و این خزعبلات میزنن خودشونم نمیدونن جاهلانه دارن از افکار یهودیای آواره و کولی ها تبعیت میکنن

اونا هم معتقدن وطن و تاریخ و...کشکه هرجا بتونن خودشونو جا کنن وطنشونه