2777
2789
عنوان

چرا بیشتر ایرانی ها خارجی ها را ایرانی نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 150 پست

میگم بچه ها مگه افغانی ها اخراج نشدن و نرفتن؟این همسایه ما داره شیش طبقه میسازه مهندسشون هرچی کارگر افغانی هست برداشته اورده سر ساختمون دارن کار میکنن تعجب کردم مگه نرفتن اینا 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
من دزفولم زمان جنگ ایران و عراق عرب های خوزستان برای عراقی ها گاو سر می‌بریدند و از خوشحالی بال در آ ...

درسته بهترین کار همینه هیچی خون‌ نمیشه  تو همین جنگ ۱۲ روز دیدیم هممون چجوری واقعا داشتیم برای ایران می سوختیم افغانیا خوشحال بودن اکثرشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا کشور هایی هستن ک از تمام دنیا مهاجر میپذیرنولی نود درصد مردمی ک ب ایران مهاجرت میکنن افعانستانی ...

آخه اگه درست حسابی و کار بلد و تحصیلکرده بودن یه چیزی

طرف با دمپایی پاره و جیب خالی اومده اینور مرز منتظره یارانه بهش بدن، بچه هاش مدرسه رایگان برن، کلی آب و برق و سوخت خرج همچین آدمی میشه که هزار تومنم خیر نداره واسه این مملکت  

تازه بعضیاشون کلی جرم و جنایت و دزدی و فحشا و...مرتکب میشن چون مدارک شناسایی ندارن اصلاً شناخته نمیشن

ایران طبق قوانین شهروندی ایران (بند ۹۷۶ قانون مدنی ایران) تابعیت ایرانی به افراد زیر تعلق می‌گیرد:۱- ...

بله و ما توش نیستیم من خارجیم خداحافظ

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

کسی ایرانی محسوب میشه که خون کوروش کبیر تو رگهاش جریان داشته باشه ، این ما هستیم که اصل و نسب داریم ، کشورهای دیگه که قدمت مارو ندارن پس فرقی براشون نداره که یک خارجی رو هم وطن بدونن ، یه ایرانی حتی اگه اقامت آمریکا رو داشته باشه و شهروند اونجا باشه بازم ایرانی هست و باید مایه ی فخر و مباهات یک کشور دیگه باشه که یه ایرانی  داره توش زندگی میکنه

میگم بچه ها مگه افغانی ها اخراج نشدن و نرفتن؟این همسایه ما داره شیش طبقه میسازه مهندسشون هرچی کارگر ...

زنگ بزن بیان جمعشون کنن

گزارش بدی پدر خودشو و کارگراشو و ساختمونشو باهم در میارن

درسته بهترین کار همینه هیچی خون‌ نمیشه تو همین جنگ ۱۲ روز دیدیم هممون چجوری واقعا داشتیم برای ایران ...

اره افغانیا از خداشون بود فکر میکردن ایران شکست میخوره تصرفش میکنن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چرا ؟😁😁😁

واقعانمیدونی؟؟ یکیشوبهت میگم هنوزجنازه سوخته اون زن هرمزگانی که براکارگرااتباع غذابرده بوده  کشته بودنشواتشش زده بودن ازجلوچشمم نمیره هنوزعکسای اون خانم حامله ای که اتباعی  سالهانون نمکشوخورده بودسرخودش وخانوادشوبریده بود یادم نمیره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میگم بچه ها مگه افغانی ها اخراج نشدن و نرفتن؟این همسایه ما داره شیش طبقه میسازه مهندسشون هرچی کارگر ...

زنگ بزن اطلاعات

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اون شهروند هایی که تابعیت فلان کشور رو گرفتن یا سرمایه بردن اونجا یا علمی حرفه ای مهارتی داشتن که تابعیت گرفتن در ثانی خودت گفتی به شرط نداشتن سوسابقه ...افغانی و عراقی چب برای ایران آورده سرمایه یا علم؟ جز نکبت و فقر و جرم و جنایت جیزی نداشتن که تابعیت هم بگیرن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

خدا برشون داره ، پاک دارن تو ایران زادو ولد هم میکنن ، خیلی قیافه ی قشنگی دارن ، کلا نسل زیبای آریایی رو دارن زشت و بد ترکیب میکنن 

کسی ایرانی محسوب میشه که خون کوروش کبیر تو رگهاش جریان داشته باشه ، این ما هستیم که اصل و نسب داریم ...

میگم سرزمین کوروش یه بار ببین عظمتش ده برابر ایران کنونی هس حتی افغانستانی که دارید میگید توش بود

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

واقعانمیدونی؟؟ یکیشوبهت میگم هنوزجنازه سوخته اون زن هرمزگانی که براکارگرااتباع غذابرده بوده کشته بو ...

نمی‌دونم چرا اینقدر نمک نشناس و گربه صفت هستن همیشه به کسی که بهشون جا داده یا خوبی کرده ضربه میزنن معمولا صاحب کار با صاحب خونه خودشون رو میکشن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

به شماره های

۱۱۰

۱۱۳

۱۱۴

۱۱۶

به هرکدومشون زنگ بزنی میان جمعشون میکنن خیلیم تشکر میکنن ازت