2777
2789
عنوان

چرا من مثل بقیه دخترا خوشبخت نیستم حتی ذره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 78 پست
تاپیکاتو نگشتم عزیزم من اسم کاربری ها معمولا یادم میمونه تو اون تاپیک پاره شدن سری دوم کان دوم حضور ...

اوکی عزیزم منم زود قضاوت کردم اولش شوهرم به زور بکارتمو برداشت بعدش دگ خودم خواستم یعنی ب زور نبود  

راست میگی من واقعا در حد خودم ظلم کردم باید کجا میبودم و کجا رسیدم 😭 

یهو از تو بچگی از اینجا سر دراوردم واقعانم اثار مخربش روم مونده و معلوم نیست تا کی بمونه ولی واقعا هرچقدرم سخت باشه بهتر از اینکه ک یک بچه بدبخت بشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
پس نظر نده چون من خودم طلاق گرفتم می‌دونم دردهاشو سختی هاشو مشکلات شوهر منم عرق خور رفیق بیکار بود

اتفاقا چون خودم هم همسرم مشکل زیاد داره نظر دادم اونم نه به بی احترامی .

فقط چون به طلاق فکر میکنم .خواستم بدونم مگه بعد طلاق چطوری هست .

آخه منم همسرم خیلی رفتار های بدی داره .موندم چکار کنم تازه یک بچه هم دارم 

من فقط خواستم از نظرت استفاده کنم چون دیدم اینجوری نظر گذاشتی فهمیدم که حتما طلاق گرفتی 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق خیلی سخته ها زمانی که صیغه طلاق خونده میشه از اون به بعد سختیش چند برابر میشه من دو بار خودشکی ...

چرا جدا شدی ؟ 

عزیزم بنظرم وقتی ادم خیلی سختی میکشه که اون ادمی که ازش جداشدی ادم خوبی بوده باشه ادمی که نبودنش میشه درد ولی شوهر من هیچ خوبی نداره شاید لاب لا هزار بار زخمی کردن من یکبار میومد مگفت اخی چیشده همین من درون خودم وابستگی بدی دارم چون چندین ساله تو زندگیمه 😭  

خاطراتمون زیاده مترسم نتونم کنار بیام مدونم فراموش ک نمیشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
من نه من بچه داشتم بقران اگه بچه نداشتم هزار باره طلاقم میگرفتم دست بزن بد دهن بی پول همه ایرادی دار ...

می‌دونم گذشت صبر کن طلاق گرفتم سختی درد هاشو تحمل کردم مشکل قلبی پیدا کردم دو بار خودکشی کردم با هیچ چی خوشحال نشدم در حالی شوهرم عرق خور رفیق باز بد بود حتی تا قوی ترها میکوبه زمین سخته آدم تو پروسه طلاق هیچی نمی‌فهمه حتی یه سال ولی صیغه طلاق که خونده میشه حس می‌کنی آسمان به زمین میاد بعد طلاق سختی هاشو دردهایش شروع میشه انگاره عزیزی از دست دادی میشنی براش سوگواری میکنی

من نه من بچه داشتم بقران اگه بچه نداشتم هزار باره طلاقم میگرفتم دست بزن بد دهن بی پول همه ایرادی دار ...

یعنی بخاطر بچه به طلاق فک نمیکنی ؟

آخه منم ی بچه دارم و درگیرم چکار کنم موندم چکار کنم 

می‌دونم گذشت صبر کن طلاق گرفتم سختی درد هاشو تحمل کردم مشکل قلبی پیدا کردم دو بار خودکشی کردم با هیچ ...

خیلی سخته ولی بنظرم تو کار درستی کردی اینجوری بهتر بود یا اگه میموندی یک بچه میاوردی که اخلاقای سمی باباشو داشت و عرق خور بود ؟ تورو دقت میدادن ؟ بعد پیر میشدی هی مگفتی ای خدا کاش جدا میشدم؟  من قشنگ میفهمتت که چی کشیدی چون همین الان دارم میکشم انقدر درد داره ولی بقران من دگ خسته شدم از  بس که تلاش یک طرفه کردم و نخواست منو از بس جلوش گریه کردم که یک ذره عوض شو 😭😭  چقدر اشک ریختم وقتی فهمیدم با یک دختر دگ ۶ ماه بعد عقدمون رفته مسافرت مرده و زنده بودنم براش ارزشی ندارم منم میخوام ولش کنم بره شاید یک روزی فهمید دگ چکار کنم 💔

روزام تاریکه سیاهه انگار اصلا جایی رو نمبینم از درد دلتنگی چون من خیلی دوسش داشتم ولی اون حالش خوبه چکار متونم بکنم هزاران بار برگشتم بهش و باز همونی بود ک بود 

اگه بچه نداری طلاق بهتره اگه داری بچه ات نابود کردی خود دانی

نه بچه ندارم تو عقدم 

چرا جدا شدی ؟ عزیزم بنظرم وقتی ادم خیلی سختی میکشه که اون ادمی که ازش جداشدی ادم خوبی بوده باشه ادمی ...

عزیزم معتاد بود عرق خور دست بزن درسته خیلی سختی کشیدم و نجات پیدا کردم نمیدونم چرا گاهی یادم می آمد عقدمون حرفهایش بغلش هاش قدم زدن هامون از اینده گفتن هاش 

خیلی سخته ولی بنظرم تو کار درستی کردی اینجوری بهتر بود یا اگه میموندی یک بچه میاوردی که اخلاقای سمی ...

خدا را شکر بچه نداری این خوب گفتی آدم که دوستش داشته باشه و اون تو دوست نداشته باشه سخته میفهمت.عزیزم 

عزیزم معتاد بود عرق خور دست بزن درسته خیلی سختی کشیدم و نجات پیدا کردم نمیدونم چرا گاهی یادم می آمد ...

دقیقا مثل منی وای منم همنجوریم گاهی یادم میاد بغلش اخه اون اشغال اتیشم میزد ها ولی بازی گاهی یک بغل مگرد اون یادم میاد  و بوسه هاش منو بغل مکرد و میخوابید 

دگ سختیش همینا دگ باید دل کند از اینا تا  اروم شد میدونم سخت ترین کار دنیا رو مخوام بکنم ولی دگ یا میمیرم یا حالم عادی میشه تو نمدونی من چقدر خودمو خار و حقیر کوچیک کردم و براش مهم نبود 😭

خدا را شکر بچه نداری این خوب گفتی آدم که دوستش داشته باشه و اون تو دوست نداشته باشه سخته میفهمت.عزیز ...

بچه داری شما عزیزم ؟ الهی بمیرم برا دردات دقیقا من میفهمتت نمدونم گناه دخترایی مثل من چیه ک انقدر درد سهم شون میشه 💔

بچه داری شما عزیزم ؟ الهی بمیرم برا دردات دقیقا من میفهمتت نمدونم گناه دخترایی مثل من چیه ک انقدر در ...

باز برو خداروشکر کن بچه نداری .

منی که بچه دارم موندم چکار کنم بخدا موندم چکار کنم 

نی تشخیص میدم که برم .ن تشخیص میدم که بمونم .

باز برو خداروشکر کن بچه نداری .منی که بچه دارم موندم چکار کنم بخدا موندم چکار کنم نی تشخیص میدم که ب ...

شوهرت مثل منه ؟