2777
2789
عنوان

چرا من مثل بقیه دخترا خوشبخت نیستم حتی ذره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستی با ادم حسابی دوست شی و یه شوهر درست درمون انتخاب کنی

مگر قراره با هرکی دوس میشی حتما با همون ازدواج کنی دیدی طرف خوب نیست کات و خداحافظ و مورد بعدی

بعدشم کسی که تو 16 سالگی و 18 سالگی فکر شوهر کردنه حقشه زندگیش خراب شه 

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

ی عالمه ادم در زندگیمون اومد ولی قبول نکردیم خو

یعنی چی 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
چ ادمی خودت انتخابش کردی، خودتم پاش بسوز

من ۱۶ ساله بودم قضاوت نکن 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
میخواستی با ادم حسابی دوست شی و یه شوهر درست درمون انتخاب کنیمگر قراره با هرکی دوس میشی حتما با همون ...

چرا قضاوت میکنی من فکر شوهر کردن نبودم تو نمدونی من کمبود محبت های زیادی تو خانوادم داشتم اون اونا پیدا کرد و منو وابسته شدید به خودش کرد چند سال اونجا ک خیانت نکرده و بود اینقدر عوضی نبود رفیق باز بود که مگفت ادم میشم من احمقم فکر کردم متونم درستش کنم بدتر شد بعد عقد خیانت کرد همه کار کرد بعدم باز فرهنگ ۶ سال پیش تا الان فرق کرده منم خانوادم و دوستامم بد بودن از اینا که میگن دخترا باید فقط عروس بشه عقل نداشتم ...

بعد شما میگی حقته زندگیت خراب بشه چون سن پایین به فکر شوهر بودی ...

ما اینقدر دیگه فراموش کردیم پوست کلفت شدیم ..تو حالا اول راهی

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
من همسن تو بودم نمیدونستم دوس پسر یعنی چی

من هیکلم درشت بود قد بلند و قیافه خوشکلی داشتم از همون بچگی از ۱۲ سالگی خواستگار داشتم  و یک بچه محبت ندیده بودم یک کثافت اومد بهم محبت کرد منو وابسته خودش کرد 

۶ ساله الان ک هست تو زندگیم 

منم کاش اون موقعه این درکو بهم چهار نفر یاد میدادن که نباید سن پایین بری تو رابطه 

همین شوهر عوضیم شیش ماه صبح و شب دنبالم بود همجا ک باهاش اوکی بشم 

اشتباه بزرگی کردم 

ما اینقدر دیگه فراموش کردیم پوست کلفت شدیم ..تو حالا اول راهی

چجوری 😭 من چون از ۱۶ سالگی با این عوضی اشنا شدم تا الان انگار باهاش بزرگ شدم توی هروز من حضور داشته برا همین خیلی برام دردناکه جدایی  آرزومه بتونم فقط عادت کنم و عادی زندگی کنم 

چجوری 😭 من چون از ۱۶ سالگی با این عوضی اشنا شدم تا الان انگار باهاش بزرگ شدم توی هروز من حضور داشته ...

جدا شو عادت میکنی آدمای بهتری میان تو زندگیت بعد ب این انتخاب میخندی اصن ..

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
جدا شو عادت میکنی آدمای بهتری میان تو زندگیت بعد ب این انتخاب میخندی اصن ..

امیدوارم عزیزم فقط حال خودم خوب بشه بقیش مهم نیست 

امیدوارم عزیزم فقط حال خودم خوب بشه بقیش مهم نیست

خوب میشی بابا..یجوری مث مرگ یک عزیزه خاک مرده هم ک سرده

خوب میشی بابا..یجوری مث مرگ یک عزیزه خاک مرده هم ک سرده

انشالله 🩵