_setare_ordibehshtii مدیر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9784 عنوان قلم چی چطور بود امروز🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 41 پست کنکوریا اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱 امروز | 13:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_setare_ordibehshtii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9784 مطمئنی؟من تحت پوشش نیستم ولی فکر نکنم بدن اره اگه وضعتون خوب نباشه میتونی آنلاین رایگان ثبت نام شییه امتحانی بکن اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱
_setare_ordibehshtii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9784 قلمچی که قشنگ قبل آزمون کلیدش در رفته بود 😂 همیشه اینجوریه ولی کسی که میرع کلیدارو نگاه می کنه و میزنع صرفا خودشو گول میزنه و وقت و پولشم هدر میدهآدم آزمون میده که خودشو بسنجه اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱
gomnam_479 عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 6697 اره اگه وضعتون خوب نباشه میتونی آنلاین رایگان ثبت نام شییه امتحانی بکن باشه ممنون فقط نتیجه رو چجوری بهم میگن تو سایت نگاه کنم یا زنگ میزنن اطلاع میدن راستی چندتا آزمون برگزار شده تا الان
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 63 همیشه اینجوریه ولی کسی که میرع کلیدارو نگاه می کنه و میزنع صرفا خودشو گول میزنه و وقت و پولشم هدر می ... اون که بله ولی خب مدرسه ما طوریه که باید بعد آزمون تک تک سوالاتو تحلیل کنیم
monina1385 عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 121 قلمچی که قشنگ قبل آزمون کلیدش در رفته بود 😂 همیشه همینه کلید ازمون تو کانالا تلگرام هستولی اگه کسی به فکر خودش و آیندش باشه چرا باید بره کلید بزنه ، حالا ۷۰۰۰ هم بشی که چی ؟ آخرش هیچی تو میتونی و یه کنکور که داغون دادی و باید یه سال دیگه پشت کنکور بمونی میشه یه صلوات بفرستی سال ۴۰۵ به هدفم( فرهنگیان )برسم 🌱
_setare_ordibehshtii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9784 باشه ممنون فقط نتیجه رو چجوری بهم میگن تو سایت نگاه کنم یا زنگ میزنن اطلاع میدن راستی چندتا آزمون بر ... زنگ میزنم یا پیامک میادسه تا فک کنم اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 63 همیشه همینه کلید ازمون تو کانالا تلگرام هستولی اگه کسی به فکر خودش و آیندش باشه چرا باید بره کلید بز ... بله حرف شما درسته ، منم اصلا موافق کلید نیستم ولی چه کلید داشته باشم چه نه ، بعد آزمون باید کلش رو تحلیل کنم
_setare_ordibehshtii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9784 اون که بله ولی خب مدرسه ما طوریه که باید بعد آزمون تک تک سوالاتو تحلیل کنیم خوبه تحلیل آزمون عالیهانسانی هستی؟امروز آزمون دادی درصدات چطور بود؟ اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱
itsaidaw عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 3186 خداروشکر کنکوری نیستم ولی یادمه هر ۲ هفته یه بار میرفتم گند میزدم برمیگشتم اشک شو،اما نه تو غم.
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 63 خوبه تحلیل آزمون عالیهانسانی هستی؟امروز آزمون دادی درصدات چطور بود؟ یازدهم تجربی هستمامروز ساعت ۸ اینا آزمون دادم ، توی فیزیک ترکوندم چون معلممون یه جزوه اول سال داده بود ، اکثر سوالات توش بود ، دیگه بقیه درس ها هم خوب زدم 👍
_setare_ordibehshtii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9784 خداروشکر کنکوری نیستم ولی یادمه هر ۲ هفته یه بار میرفتم گند میزدم برمیگشتم هی🥲 اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱
_setare_ordibehshtii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9784 یازدهم تجربی هستمامروز ساعت ۸ اینا آزمون دادم ، توی فیزیک ترکوندم چون معلممون یه جزوه اول سال داده ب ... چه خوب آفرین🧡🌱 اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱