2777
2789
عنوان

اگه بخش زیادی از درامد شوهرتون بره برای مادرش🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 119 پست
عزیزم بذار یکم موجودی کارتش بره بالا بعد به بهانه خرید ببرش بازار ، برو طلافروشی پولت ب هر چی رسید ط ...

ارع راست میگی همینکارارو باید بکنم...

بانک ملی وام میده بدون ضامن ولی شصت گرم طلا میخاد بنظرت معتبره بگیرم؟برا شصت گرم فقط بیست میلیون میده

انقددد جیییغ میزنه گریه میکنه یک کارا میکنه ادم شاخ درمیاره

عجب

میگه نیازم نداره که

جالبه مادره پسرش مستاجره ولی دلش نمیسوزه

بعضی عروس رو هووی خودشون میدونن ووقتی پسرشون دامادمیکنن تازه یادشون میادجونی کنن ورقابت😅

وخدایی که بشددددت کافیست❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ازدواجمون که نگه داشتم یکم اوناس کمی هم وام اینا گرفتم خریدم

خب بهش بگو خسته شدم از مستاجری خونه ها دارن روز به روز گرون تر میشن باهاش صحبت کن شاید تو باغ نیس خنگه،،، بگو پول بده کم کم طلا جمع کنم سایذ یو لونه خریدم

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

اوهوم اینم حرفیه...ممنون گلم

خواهش میکنم اینم بهت بگم از فکر وام گرفتن و این چیزا بیا بیرون تو زنی زنانگی کن هر موقع همسرت پول داشت تونستی برو طلا بخر یه جا هم قائم کن دست همسرت نرسه بهش .

یک سال سکوت کن همه چیز عوض میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ارع راست میگی همینکارارو باید بکنم...بانک ملی وام میده بدون ضامن ولی شصت گرم طلا میخاد بنظرت معتبره ...

معتبر ک هست ولی ۲۰ تومن ک مبلغی نیست از دیوار یا از کافی نت ها امتیاز وام بخر ، امتیاز وام بانک رسالت ۲۰۰ تومنش تقریبا ۳۰ تومن میشه 

بانک ملی و مهر هم امتیاز دارن ولی گرون ترن 

امتیاز بخر یه مبلغ بالا بردار 

یا ببین جایی طلا قسطی میدن

فقط نذار مادرش بفهمه میخوای وام برداری ، اعتراض نکن ولی رفت و آمدت رو باهاشون کم کن 

هر موقع هم رفتی مستقیم و غیر مستقیم گله کن فلان وسیله رو ندارم ، مستاحری اذیت میشیم ، پولی برامون نمی‌مونه اعتراض کن خلاصه 

به جون شوهرت هم سر این مستاحری خیلی غر بزن 

بگو یا یه فکری کن یا خودم ی فکری میکنم

معتبر ک هست ولی ۲۰ تومن ک مبلغی نیست از دیوار یا از کافی نت ها امتیاز وام بخر ، امتیاز وام بانک رسال ...

اره خییییلی غرزدم بهش امیدوارم اثر بزاره.رسالت سود خودش چنددرصد میشع؟

باشه ببینم میتونم راضیش بکنم ممنونم گلم💗💗🌷🌷

وقت گذاشتی برام راهنماییم کردی خدااجرت بده

خواهش میکنم اینم بهت بگم از فکر وام گرفتن و این چیزا بیا بیرون تو زنی زنانگی کن هر موقع همسرت پول دا ...

ک چی بشه عزیزم تو این یکسال ؟

سال ب سال قدرت خرید مردم داره کمتر میشه 

دست رو دست بذاره ک اگر قراره بعد ۲، ۳ سال خونه دار بشه ، بشه بعد ۱۰ سال ؟

چرا اجازه بده حق خودش و بچش تو جوونی خرج یه پیر خرفت بشه؟

معتبر ک هست ولی ۲۰ تومن ک مبلغی نیست از دیوار یا از کافی نت ها امتیاز وام بخر ، امتیاز وام بانک رسال ...

ب مامانشم چندسری گفتم.فقط ب شوهرم میگ برو بخر خونه فلان.ولی از خرجای خوذشم کم نمیکنه اصلا🙄🙄

اره خییییلی غرزدم بهش امیدوارم اثر بزاره.رسالت سود خودش چنددرصد میشع؟باشه ببینم میتونم راضیش بکنم مم ...

عزیزم وام ها اکثرا ۲۳ درصد ان رسالت هم همینه 

ولی طرح مهربانی ملی فک کنم تا ۱۲ درصد باشه 

بانک مهر هم همین حول و حوشه 

ولی با تورم ۱۰۰ و خرده ای درصدی ما ۲۳ درصد هیچی نیست 

هر چی گیرت اومد بگیر 

ب مامانشم چندسری گفتم.فقط ب شوهرم میگ برو بخر خونه فلان.ولی از خرجای خوذشم کم نمیکنه اصلا🙄🙄

اگه پول نداشت بده مجبوره کم کنه 

ولی غیر مستقیم حتما پیش مادرش چندین بار اعتراض کن ک خودشو جمع کنه بدونه ناراضی هستید