2777
2789
عنوان

دنیای زشت بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 101 پست

همه مثل اطرافیان شما بی فرعنگ نیستن

ننیخوام کسی را تشویق به طلاق کنم ولی دختردایی و دخترعموی من طلاق گرفتن و شوهرای خیلی بهتر گیرشون اومد 

من احمق موندم و هزاران زخم را تحمل کردم حالا هم شدم ادم بده زندگی😑

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اینده ایی ۴۴ سالمه بازنشسته پزشکی شدم از بس تو کار خودمو غرق کردمرحمو تخمدان هم که ندارم

😔😔😔

الهی فداتشم واقعا حتی نمیدونم چی بگم که یکم از دردت کم کنه خیلی خیلی سخته

آواکادو سایت🥑                                                            

کاش تو عام اعدام بشه فیلمشو بزارم همینجا نی نی سایت بساطش برچیده شه کلا دلم اویزونه وقتی هنوز چشمم ب ...

تاپیکتو خوندم خدا صبرت بده 🥲واقعا شوکه شدم نمیدونم چی بهت بگم

تو عمرم ندیدم کسی به طلاق گرفته بگه فاحشه 😳😳😳

هیچوقت نمیگن ولی ته دلشون یه حس نزدیک به همون دارن مردا می‌خوان سواستفاده کنن زنا هم میترسن مطلقه ها شوهرشون رو از راه بدر کنن 

فرهنگ جامعه ما همیشه همین بوده

هرطور باشه موجه نیست هوار شن سر مرد متاهل با کلاه شرعی صیغهنمیدونم چرا اینقدر از شدت فشار بهشون اینک ...

الان که میبینی 

بیشتر دخترای مجرد عقده ای هوار و اویزون مردای زن و بچه دار میشن تا خانمایی که بخاطر سختی زندگی با همسرشون طلاق گرفتن

همه مثل اطرافیان شما بی فرعنگ نیستنننیخوام کسی را تشویق به طلاق کنم ولی دختردایی و دخترعموی من طلاق ...

دقیقا منم تو عمرم ندیدم به کسی که طلاق گرفته بگن فاحشه

والا نمیدونم اینا کجا زندگی میکنن!!

شایدم سیاست سایته که میان همچین تاپیکایی میزنن که طلاق و زن مطلقه رو بد جلوه بدن

با اینکه خودم طلاق نگرفتم اعصابم خورد شد از شنیدن این حرفا

❤️

والا کسی به زن طلاق گرفته بد نگاه نمیکنه مگر اون افرادی که خیلی دیگه دهاتی ان تو اجتماع نبودن اونم ن ...

اشتباه فکر میکنی

تو همین جامعه در جایگاههای شغلی بالا زنان مطلقه ارجح هستند به خانومای مجرد دلیلش ... مدیران رده بالای مرد که جایگاه اجتماعی و تحصیلات بالایی دارن ولی پای خوشگذرونی که باشه همه رو میبوسن میزارن کنار. مقصر هم همون خانومای دور از جون اسی مطلقه های خراب هستن که از صاحبخونه گرفته تا صاحبکار و سوپر سر کوچه ..... چون از شدت بی پناهی مخشون رد داده و خاضر نشدن به خودشون فشار بیارن دست رو زانوهاشون بزارن به جای نون بازو و نون عقلشون نون وسط پاشونو میخورن

اسی بلا نسبت شما منظورم یکسری هست نه همه

من یه بار یه آدم تحصیلکرده این حرفو جلوم زد گفت هر زنی ک طلاق میگیره ۱۰۰مردو از راه ب درمیکنه اونجا ...

دقیقا منم توی محفلی رفته بودم یه سری خانم که حتی به ذهنم خطور نمیکرد چنین تفکری داشته باشن راجع به طلاق گرفته ها واقعا طرز فکر زشتی داشتن حالا نمیگم چی میگفتن

در کل ولی هیچی هم نگن ناخداگاه تو اون حس بد رو ازشون میگیری یه دید عجیب غریبی دارن شاید اصلا دست خودشونم نیس 

هیچوقت نمیگن ولی ته دلشون یه حس نزدیک به همون دارن مردا می‌خوان سواستفاده کنن زنا هم میترسن مطلقه ها ...

بله درسته از قدیم مثال میزنن

از زن مطلقه

از زن بیوه 

و دیوار نیمه خراب دور باش

من یه بار یه آدم تحصیلکرده این حرفو جلوم زد گفت هر زنی ک طلاق میگیره ۱۰۰مردو از راه ب درمیکنه اونجا ...

ببخشید اما می گن تحصیلات شعور و تربیت نمیاره.گرچه به هر حال خیلی از خانومها هم بعد از طلاقشون میفتن به جون زندگی هم جنسای خودشون و انتقام شکستهاشونو از یه خانواده بیگناه دیگه می گیرن

جدا شو خب

پولشو ندارم اگه داشته باشم هم نمیزارن همینجوریشم کلی حرف بارم میکنن اگه بخوام اقدام بکنم برا مستقل شدن که دیگه رسوام میکنن فقط باید خدا کمکم کنه