2777
2789
عنوان

دنیای زشت بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 101 پست
الان که میبینی بیشتر دخترای مجرد عقده ای هوار و اویزون مردای زن و بچه دار میشن تا خانمایی که بخاطر س ...

اونا نمیتونن هوار شن خانوم جان

چون دختر مجرد صیغه نمیتونه بشه فقط مطلقه و بیوه

بعدشم هول جماعت دنبال زن  از اب و گل درومده و خونه زندگی داره جهت مکان کردن دختر مجرد بی خونهذکه شب کنار بابا ننشه به چه کارش میاذ

تازه خونه هم داشته باشه بدوندصیغه باهاش مکان کنه زناست و جرمه و شلاق و داستان داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مثل اطرافیان شما بی فرعنگ نیستنننیخوام کسی را تشویق به طلاق کنم ولی دختردایی و دخترعموی من طلاق ...

شما توی زندگی دختردایی و دخترعموت نبودی ببینی چه رنجی تحمل کردن تا رسیدن به زندگی ایده الی که الان دارن

خیلی ببخشیدا ناراحتی فشار بهت وارد شده فقط از درد دلت بگو چرا به زنای پاکی که قربانی شدن و مجبور به طلاق شدن توهین میکنی توی همه جامعه ها اینطور نیست و مثل اطراف شما به زن جدا شده فاحشه نمیگن شاید تو اطراف شما میگن فاحشه و بی حیا و بی ارزش

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

خیلی ببخشیدا ناراحتی فشار بهت وارد شده فقط از درد دلت بگو چرا به زنای پاکی که قربانی شدن و مجبور به ...

هیچ جا نمیگن 

در رفتارشون این رو نشون میدن فقط

زبونا لال

بعنوان دختر مجرد سن بالای مستقل حال اسی رو درک میکنم با اینکه طلاق نداشتم