دیروز برای جشن ۱۰۰۰،روز دانش آموز نماینده نفری ۲۵۰ پول گرفت ۲۴ نفر هستیم مدرسه دولتی ،بعد عکسارو که فرستاد فقط یک کیک بود که حدودا یک کیلو اینا بود و انار دون کرده و شربت تو لیوان یک بار مصرف من اعتراض کردم بقیه چیزی نگفتن یکی دو نفر از اکیپ خودش تعریف و تمجید واقعا یک جایزه نخرید شما باشین چکار میکنین بعد گفتم بقیه پول چی شد و فلان گفت برای کلاس ساعت خریدم یک گلدان گل برای معلم و ... منم گفتم که اینا جز جشن نبوده که از دیشب اعصابم خورده که من فقط حرف زدم و شدم آدم بده
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
وا حق نداشته ساعت برای کلاس بخره یا گلدون..ساعت رو خود مدرسه باید تهیه کنه..میتونست جایزه بخره برای بچه ها..حتی نظر هم نخواسته از کسی..خودسرانه عمل کرده..حق داشتی ولی اینجور وقتا کسی حرف نمیزنه از ترسشون که یوقت به معلم نگه و روی نمره بچه هاشون اثر نکنه..فقط ترسشونه
تازه ساعتی که برا امول مدرسه حساب میشه اومده با پول اینا خودشیرینی کرده چقدددد بدم میاد ازین مامانای ...
آره دقیقا همینطوره ساعت مربوط به مدرسه است.
از جیب بقیه میخوان خودشیرینی کنن
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
کاش اولیا مخالفت خودشونو نشون بدن با مدیر صحبت کنن که این جشن ها و اضافه مخارج رو جمع کنن
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم