2777
2789
عنوان

مامان هایی که دانش آموز دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم به مدیریت مدرسه اعتراض کن اگه میتونی پی وی مادر ها برو باهاشون هماهنگ شو حتی اگه جایزه هم ...

تازه ساعتی که برا امول مدرسه حساب میشه اومده با پول اینا خودشیرینی کرده چقدددد بدم میاد ازین مامانای این مدلی

میشه اینپ گزارش بزنید ابروم میرهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/17302454/بستنی-فروش-عوضی-م ...

زدم برات

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

وا حق نداشته ساعت برای کلاس بخره یا گلدون..ساعت رو خود مدرسه باید تهیه کنه..میتونست جایزه بخره برای بچه ها..حتی نظر هم نخواسته از کسی..خودسرانه عمل کرده..حق داشتی ولی اینجور وقتا کسی حرف نمیزنه از ترسشون که یوقت به معلم نگه و روی نمره بچه هاشون اثر نکنه..فقط ترسشونه

...
تازه ساعتی که برا امول مدرسه حساب میشه اومده با پول اینا خودشیرینی کرده چقدددد بدم میاد ازین مامانای ...

آره دقیقا همینطوره ساعت مربوط به مدرسه است.

از جیب بقیه میخوان خودشیرینی کنن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یعنی ۶میلی‌ون گرفته ؟زیادگرفته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کاش اولیا مخالفت خودشونو نشون بدن با مدیر صحبت کنن که این جشن ها و اضافه مخارج رو جمع کنن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

دفعه دیگه تا فاکتور نداد پول نده 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

انصافابا۶میلیون پول چیکارکردن؟؟؟🙄به نماینده کلاس بگوهمه فاکتورخریداشوارسال کنه توگروهتون

والا همینم اعتراض کردم دو نفر که از دوستاش بودن هی حرف زدن منم دیگه نخواستم ادامه بدم وقتی دیدم تنها هستم بقیه هیچی نمیگن