2777
2789
عنوان

مامان هایی که دانش آموز دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همینم اعتراض کردم دو نفر که از دوستاش بودن هی حرف زدن منم دیگه نخواستم ادامه بدم وقتی دیدم تنها ...

برو پی وی نماینده بگوچندنفرازاولیاکه نمیخوان شناخته بشن منونماینده کردن سوال بپرسم ازتون که با۶میلیون چیکارکردین چراپول کم وکسری مدرسه رو ازما گرفتین؟گل برای معلم چه نیازی بودبگیرین؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
گلدون گل میگیم ۵۰۰ خودشیرینی دیگه

فقط توگروه بنویس اززحمات نماینده تشکرمیکنم لطفا ازاین به بعد فاکتورارو توگروه قراربدید چون خیلیا اعتراض دارن وروشون نمیش توگروه چیزی بگن. ممنون

دخترمنم کلاس اول بود۱۰سال پیش نماینده کلاس نفری۱۵۰تومن پول روزمعلم گرفت ا‌ون موقع خیلی بودخب بعدروزمعلم فهمیدیم برای همه پرسنل مدرسه تابلونقره ملیله کاری خریده همه اعتراض کردن که برای کادرمدرسه چراخریدی معلم کافی بودازگلوی بچه هامون زدی به مدیرومعاون نقره بخری؟فقط به خاطرخودشیرینی خریده بوددخهرشم لوس به تمام معنای خودخواه یه جوری ازخجالتش دراومدیم که بچه شو ازسال بعدبرده بودیه مدرسه دیگه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤