2777
2789
عنوان

چرا پس از فوت پوتیفار دیگه هیچ توجه به زلیخا نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 10946 بازدید | 267 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حقوق بازنشستگی شوهرشو چرا قطع کردن؟؟؟

اون موقع که این چیزا نبوده ثروت داشت ولی همه رو بخشید فقط قصرش موند 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

از خودت چرا تاریخ میسازی دختر خوب؟!!!

توی مصر رو نمیدونم ولی توی بابل باستان ( بخشی از عراق امروزی) زنها خودشون رو به خدایان معبد تقدیم می‌کردن

اینا برای ۳۰۰۰ سال پیشه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
تو هم ایشالله بعد از ۳۰ سال جوون میشی و به خواستت میرسی

آره کاش بشه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

زلیخا خودش گناهکار بود

تعجب میکنم از خانمایی که ازش حمایت میکنن

خودشون اگه یه زنی که خیانت به شوهرش کرده و پیامبر خدا رو زندان انداخته و شلاق زده بیاد عاشق شوهرشون شه و بشه هووشون بهش حق نمیدن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏