2777
2789
عنوان

چرا پس از فوت پوتیفار دیگه هیچ توجه به زلیخا نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 10908 بازدید | 267 پست
چون الهه معبد آمون بود باید هر روز به کاهنان میداد از روی اجبار با پوتیفار که بدش میومد ازدواج کرد م ...

واااا 

عاشق پوتیفار بود رابطه خوبی هم داشتن

الهه معبد هم به اون معنی نیست 

یه جور جایگاه معنویه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا این فیلم ربطی به واقعیت نداره ول کن 😂💔

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

زلیخا سالها قبل وقتی نوجون بوده یوسف رو در خواب می بینه 

جوانی بسیار زیبا رو در خواب می بینه ک اون جوان بهش میگه من روزی باهات ازدواج میکنم و پادشاه مصر هستم زلیخا با همین رویا سالها زندگی میکنه جوری ک حالت جنون بهش دست میده در نهایت پدرش بعش میگه تو باید با یکی از شاهزدگان ازدواج کنی ک زلیخا قبول میکنه و وقتی بوتیفار رو از مصر بهش معرفی میکنن خوشحال میشه فک میکنه همون کسی هست ک همیشه تو خواب می دیده اما بعد دیدن بوتیفار متوجه میشه ک اون شخص نیس بعد ها میگن نمی دونم وحی شده بهش یا بازم تو خواب دیده ک این قسمتت بوده ک با بوتیفار ازدواج کنی تا بیای مصر و با اون جوان رو ب رو بشی

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

چه میدونم،خودشم کسی بود واسه خودش پولدار بود مثلایا اون دختر داییش بود دختر عمش بود که اومد بود خونش ...

دقیقا منم به همه اینا فکر کردم 😬

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

دلش هم بخواد شوهرش از خودش خیلی سر بود والا

یه لحظه فکر کن برای فرار کردن از دست کاهنا به اجبار ازدواج کنی با کسی که دوسش نداری واقعا خیلی بده

زلیخا وقتی به دنیا اومد چرا خدا اونو الهه معبد آمون قرار داد که الان داستانشو میشنویم

از اول خدا در حق زلیخا بد کرد که الهه معبد آمون شد باید هر روز به کاهنان میداد و برای فرار از این کا ...

از خودت چرا تاریخ میسازی دختر خوب؟!!!

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

یه لحظه فکر کن برای فرار کردن از دست کاهنا به اجبار ازدواج کنی با کسی که دوسش نداری واقعا خیلی بدهزل ...

وای پوکیدم از کامنتات .خدایی با هم خوب بودن تو فکر کنم نسخه کامل شده رو داری برامون میگی