2777
2789
عنوان

چه اخلاقی تو نامزدی دیدین که الان

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 49 پست
مثلا چیا میگفت موقع نامزدی؟

مثلا در مورد کار

که این روزام بحثش تو خونه مون خیییلی داغه

میگف من مشکلی ندارم کار کنی ولی هیچ نیازی به پول تو نیست سر کار نری برا خودت بهتره خسته نمیشی هم کار خونه هندل کنی هم بیرون

الان فهمیدم به خاطر اینه که دوس ندارم منم توی محیط دادگاه باشم به عنوان مددکار

غیرمستقیم مخالفت میکرد

الان راحت میگه تو دادگاه نمیخوام باشی چون محیطش سالم نیس برات

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش چه جوری بود؟ اومد گفت من دوست دارم هر شب برم مهمونی!!؟

نه عزیزم نگفت ولی میدیدم چقدر به دورهمی بها میده و شب نشینی دوس داره همراهی میکردم و الان از بعد عروسی خیلی بیشتر درگیر بیرون رفتنیم برامن درونگرا این خیلی بده

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ضداجتماع یعنی راحت نبود یا بدش می اومد

تو جمعای خانوادگی ساکت بود (ما فامیلیم) و من چون تو اون دوران دانشگاه میرفتم خیلی دوست داشتم رفت و آمد کنم با دوستام که به خاطر ایشون این اتفاق نیفتاد

مثلا در مورد کارکه این روزام بحثش تو خونه مون خیییلی داغهمیگف من مشکلی ندارم کار کنی ولی هیچ نیازی ب ...

اوهوم. یعنی اولش راستش نگفت درسته؟اشاره هم حتی نکرد که دوس نداره؟ فقط گفت به پولا نیاز ندارم ؟

طرفدار حق و عقلانیت💙 

نه عزیزم نگفت ولی میدیدم چقدر به دورهمی بها میده و شب نشینی دوس داره همراهی میکردم و الان از بعد عرو ...

اوهوم. یعنی به نظرتون همون ها یه نشونه بود درسته؟! 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بعد چی شد؟

تغییری نکردن

هنوزم‌ درون گرا هستن.. و از مشکلاتی که من نادیده گرفتم این بود که از همون موقع میل به ارتباط گرفتن با اطرافیان رو نداشتن

و من هم از برون گرا، تبدیل به درون گرا شدم

الان دو تا درون‌گرا کنار هم زندگی می‌کنیم😁 که به جز خودمون تحمل بقیه رو نداریم 

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

اوهوم. یعنی به نظرتون همون ها یه نشونه بود درسته؟!

اره گلم و من ساده رد میشدم. 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اوهوم. یعنی اولش راستش نگفت درسته؟اشاره هم حتی نکرد که دوس نداره؟ فقط گفت به پولا نیاز ندارم ؟

گف نیاز به پولش نیس و سختته

الان میگه دوس ندارم زنمم همچین جایی باشه🙄

یجورایی زیر حرفش زده

چون درمورد مددکار بودن بهش گفتم اون موقع فقط همونو گف که بالاتر گفتم

ولی الان مستقیم میگه محیطش واست خوب نیس، یه کار دیگه بکن

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .