2777
2789
عنوان

چه اخلاقی تو نامزدی دیدین که الان

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 49 پست

اسی جونم میگن هر عادت بدی تو نامزدی میبینی بعد عروسی دوبرابر میشه

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اره گلم و من ساده رد میشدم.

این آقایی که من دارم باهاش آشنا میشم تا حالا تاکیدی چند بار گفته من زن مردم دار و مهمون نواز دوست دارم. اهل تحمل نباشه. بعد گفتم مگه شما اهل مهمونی هستین زیاد؟میگه نه! نمیریم دیگه مهمونی خیلی! 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جونم میگن هر عادت بدی تو نامزدی میبینی بعد عروسی دوبرابر میشه

آره عزیزم 💙منم شنیدم همینو. واسه همین دارم به حرکات خواستگارم هی فک میکنم 

که مثلا اینم میگفت، زن باید زندگی شوهرش رو جمع کنه. 

تجمل گرایی بده. نباید هر چند سال یه بار وسیله خونه عوض کرد

طرفدار حق و عقلانیت💙 

این آقایی که من دارم باهاش آشنا میشم تا حالا تاکیدی چند بار گفته من زن مردم دار و مهمون نواز دوست دا ...

خب عزیزم بنظرم چیز خاصی نگفته منم شوهرم میگفت دوس دارم زنم مهمون نواز باشه کسی میاد خونه خوش رفتاری کنه . 

فکرکنم منظورش بیشتر این باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خب عزیزم بنظرم چیز خاصی نگفته منم شوهرم میگفت دوس دارم زنم مهمون نواز باشه کسی میاد خونه خوش رفتاری ...

من گفتم ملاک های اصلیت رو بگو 5 تا اصلی توقعات از زنت.این ها رو گفت

طرفدار حق و عقلانیت💙 

آره عزیزم 💙منم شنیدم همینو. واسه همین دارم به حرکات خواستگارم هی فک میکنم که مثلا اینم میگفت، زن با ...

خوب میکنی عزیزدلم چقدر بهت افتخار کردم ک انقدر عاقلی واقعا چون اکثر دخترا تا میرن تو رابطه از خوشحالی و جوگیری به این نکات دقت نمیکنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گف نیاز به پولش نیس و سختتهالان میگه دوس ندارم زنمم همچین جایی باشه🙄یجورایی زیر حرفش زدهچون درمورد ...

اهوم پس حرفش رو قبلا هم گفته در لفافه ولی با یه ظاهر دیگه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

من گفتم ملاک های اصلیت رو بگو 5 تا اصلی توقعات از زنت.این ها رو گفت

خب ازش بپرس بگو درچه حد اهل رفت و لمد هستی؟ واقعا ازش بپرس چون من نپرسیدم و الان شوهرم دوس داره هرشب بریم خونه اقوام و مهمونی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهوم پس حرفش رو قبلا هم گفته در لفافه ولی با یه ظاهر دیگه

آفرین

سیاستش خداست

دعا کن راضی شه

اگه تو شعبه خودشونم باشم که اصن الله الله😀

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

خوب میکنی عزیزدلم چقدر بهت افتخار کردم ک انقدر عاقلی واقعا چون اکثر دخترا تا میرن تو رابطه از خوشحال ...

ممنون ازتون💚❤️ولی گاهی فکر می کنم شاید زیاد مته به خشخاش میزارم

طرفدار حق و عقلانیت💙