2777
2789
عنوان

این دخترایی که دوست میشن با پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 160 پست
ببند دهنتو به تو چه غیرت مند تر از بابای من نیس من جوری بزرگ کرد ک اون بهترین دوستمه ن ی مرد روانی ک ...

دهنمو با حرف خدایی باز می‌کنم که این کارو بی‌غیرتی می‌دونه و یک بی‌غیرت نسبت به زن و دخترش چیزی جز سیب‌زمینی نیست چه برسه به نر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارج از ایران بدتره

من دارم با ی خارجی حرف میزنم مسلمونم نیست زمین تا اسمون با پسزای ایرانی فرق داره. من هنوز نمیدونم کیه و چیه ولی نه ی کلمه حرف بیخود زده نه درخواست نابجا.

بعد خواستگار سنتی تو ایران منو برد نماز اول وقت خوند بعدش اومد می گفت میخام در مورد مسایل جنسی حرف بزنم تو گوشیت عکس داری!

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
وا خواستگاره از دم مشکل داشته همه که اینجوری نیستن

من خیلی اینجوری دیدم! باز ی خواستگار دیگه به محض اینکه شماره من را معرف داده بود بهش پیام داد بهم خانمی! باهاش دعوام شد اساسی.

دوست عزیز من خودم ادم مذهبی هستم دوست پسر هم نداشتم ولی نمیشه گفت حتما پسرایی که سنتی اقدام میکنن ادمای خوبی ان خیلی هاشون با کلی دختر گشتن بعد با خانواده راه میفتن میرن خواستگاری

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
وا خواستگاره از دم مشکل داشته همه که اینجوری نیستن

سنت را دیدم تازه فهمیدم اصلا نباید ریپلای می کردم

پس بیچاره همسرت عزیزم کاش همسرت اولینت بود

اخه به تو چه اسم خودتم بزار آدم با فرهنگ اصیل از اول تاپیک یا به مردم میگی بی غیرت یا به دخترایی که با کسی دوست میشن میگی ارزون کی هستی تو خدایی؟پیغمبری؟

کاربری ۴ اممممم😑

نه به قصد حدی نمیگم

راحت به همه بگو منظورت عشق و حال هست

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

واقعا چرا برای خودشون ارزش قائل نیستنبعد می‌گن چرا پسرا اینجوری می‌کنن خب اون دنبال جنسه مفته توهم ک ...

خرن متاسفانه...

س... کامل نباید داشت تو همچین شرایطی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ینی نمیگن چرا با پسر مردم دوستی و رابطه داری

نه افتخارم میکنن

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

وا خب مكه عهد دقيانوسه؟ خيليا به هدف ازدواج و تحت نظر خانواده دوست ميشن

ولی هدف اکثر پسرا ازدواج نیس