2777
2789
عنوان

این دخترایی که دوست میشن با پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2883 بازدید | 162 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاشا به غیرت این بابای عزیز

خانواده تو معلومه با پسرا سرشون زیاد گرمه اون کاراست که یه مسئله به این سادگیو که خانواده روش نظارت دارن دید جنسی ازش دارین😂

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

پس بیچاره همسرت عزیزم کاش همسرت اولینت بود

بیچاره نیست عزیزم

خودش میدونه و اهمیتی براش نداشت

منم انقد دوستش دارم که چشمم کسیو به جز اون نمیبینه

دختر و پسر نمیتونن برن تو کمد تا زمان ازدواجشون که

دختر طبیعیه خواهان داشته باشه و باهاشون ارتباط گرفته باشه

ایشونم اگه انقد حساس بود میتونس ۱۸ سالگیم بهم پیشنهاد بده که من با کس دیگه ای نرفته باشم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خلاصه که چیزیو از دست ندادی با اینادوستای من با دوس پسراشون تو ماشین و سوییت اجاره ای کامل س... میکن ...

واقعا چرا برای خودشون ارزش قائل نیستن

بعد می‌گن چرا پسرا اینجوری می‌کنن خب اون دنبال جنسه مفته توهم که داری برآورده می‌کنی 

حاشا به غیرت این بابای عزیز

حالا اگر اونقدر وحشی بود که دخترش ازش میترسید خوب بود؟؟ یا بلایی سرش بیاره؟ 

اتفاقا ما به این میگیم غیرت یعین دخترش اونقدر باهاش رفیق و صمیمی هست که راز بینشون نباشه.

اینجوری هربار که بیرونم میرن والدین در جریان هستن و میدونن کجا رفته با کی رفته 

به وحشی گری نمیگیم غیرت !

حالا اگر اونقدر وحشی بود که دخترش ازش میترسید خوب بود؟؟ یا بلایی سرش بیاره؟ اتفاقا ما به این میگیم غ ...

این قسمت خیلی خوبه اگه وحشی بازی در میاورد اسمشو غیرت نمی‌زاشتم این که دخترش دوست پسر داره و ذوق هم نشون می‌ده بی‌غیرتیه برخورد منطقی می‌شه داشت با زبان نرم

خب عزیزم راه دیگه نداریپسرای الان چرتنشما تمرکزتو بذار رو خودت و صبر کن تا یه مرد سر راهت قرار بگیره ...

چهل ساله در حال صبرم😂

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.