2777
2789
عنوان

این دخترایی که دوست میشن با پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 160 پست
ای بابا پس باید چه کردتوصیه برای من چیه

خیلی گارد نگیر راجب دوست شدن چیز اونقدر قبیحی نیست که اینجا بعضیا میگن چون همسن خودتم 

کسی و پیدا کردی که دوست داشت و تفاهم داشتید چرا که نه

کاربری ۴ اممممم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمای کج فهم امثال شما زیاد هست من فقط سوال پرسیدم

معنی سوالت همینه 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

لقب خودت به مردم نزن از اول فقط داری بی احترامی میکنی چقدر عقده داری

چرا ویژگی خودتو می‌بینی بهت برمی‌خوره؟

حقیقت رو می‌گم بی‌احترامی کنه بی‌احترامی می‌کنم می‌خوای فکر کن عقده‌ایم منو مثل خودت می‌بینی دیگه چه اهمیتی داره عزیز😀

دخترا شما آریایی هستید آریایی رو از رو نجابت ماها گذاشتن به خاطر اینکه پروانه بودیم به دست آوردنمون ...

مثل پروانه باشیم و دست نیافتنی بعد همون بیاد بهمون خیانت کنه .باید بشناسیم آدمارو خب

چرا ویژگی خودتو می‌بینی بهت برمی‌خوره؟حقیقت رو می‌گم بی‌احترامی کنه بی‌احترامی می‌کنم می‌خوای فکر کن ...

جوجه 17ساله تازه به بلوغ رسیده کار تو این نیست که بیای دخترایی که از خودت حداقل 7 سال بزرگترن و راهنمایی کنی برا رابطه اشون 

کاربری ۴ اممممم😑