من دارم با ی خارجی حرف میزنم مسلمونم نیست زمین تا اسمون با پسزای ایرانی فرق داره. من هنوز نمیدونم کیه و چیه ولی نه ی کلمه حرف بیخود زده نه درخواست نابجا.
بعد خواستگار سنتی تو ایران منو برد نماز اول وقت خوند بعدش اومد می گفت میخام در مورد مسایل جنسی حرف بزنم تو گوشیت عکس داری!
تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
وا خواستگاره از دم مشکل داشته همه که اینجوری نیستن
من خیلی اینجوری دیدم! باز ی خواستگار دیگه به محض اینکه شماره من را معرف داده بود بهش پیام داد بهم خانمی! باهاش دعوام شد اساسی.
دوست عزیز من خودم ادم مذهبی هستم دوست پسر هم نداشتم ولی نمیشه گفت حتما پسرایی که سنتی اقدام میکنن ادمای خوبی ان خیلی هاشون با کلی دختر گشتن بعد با خانواده راه میفتن میرن خواستگاری
تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اخه به تو چه اسم خودتم بزار آدم با فرهنگ اصیل از اول تاپیک یا به مردم میگی بی غیرت یا به دخترایی که با کسی دوست میشن میگی ارزون کی هستی تو خدایی؟پیغمبری؟
به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂
به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂
وا خب مكه عهد دقيانوسه؟ خيليا به هدف ازدواج و تحت نظر خانواده دوست ميشن
ولی هدف اکثر پسرا ازدواج نیس