2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 7610 بازدید | 336 پست
من قبل اینکه با همسرم ازدواج کنم با پسری ب اسم علی در ارتباط بودم ولی خب اونم جوری نبود که بخواد زند ...

احتمالا یکی دیگه از رابطه گذشتت خبر داره با اسم اون پسره میخاد اذیتت کنه که شوهرت بیشتر شک کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امکان ندارن پلیس فتا بگه ما نتونستیم پیداش کنیمو اونا بهش گفته باشن برو زنتو طلاق بده اصلا حرفه زنتو قبول نکن و نگران مهریشم نباش..پلیس فتا هروز هزارتا ازین شکایتا دارن اونا نمیان ب طرف بگن اول برو زنتو طلاق بده.شوهرت داره دروغ میگه خودت برو پلیس فتا دروغشو دربیار..بعدم بگو برو پرینت خط منو بگیر اگه با کسی ارتباط داشتم مشخص میشه..همین فردا صبح خودت برو پلیس فتا و این مسخره بازی ک راه انداخته تمومش کن.از روی پیام بی نامو نشون تو اینستا با پیج فیک جدو آباد طرفو درآوردن بعد ب شوهرت گفتن نه ما نتونستیم پیداش کنیم مگه میشه

اسی حرفای شوهرت خیلی ضد و نقیضه، شوهرت سیمکارت دوم نداره؟ یا گوشی و اینای دیگه‌ای داشته باشه؟

نه ولی من میگم چرا وقتی گوشی دست شوهرمه اون پیاما میومد دقیقا وقتی شوهرم میگف مثلا بیا تو گوشیت ب چیزی نگاه کنیم اون پیاما میومد

اسی برو پلیس فتا ازشون بپرس بگو شما این حرفا رو به شوهرم زدین؟ شاید اصلا شوهرت نرفته باشه پلیس فتا

میرم ولی من اون موقع چون هی پیام میومد اکانتمو حذف کردم میتونن ردیابی کنن؟ 

نتونستن پیدا کنن

اونا هکر دارن مگه میشه نتونن 

بقول دوستان شوهرت فک کنم اصلا فتا نرفته از خودش داره میگه علیه🫤

بگو برو طلاقم بده میره تو دادگاه اینارو میگه بهت تهمت بزنه توام میری شکایت میکنی ازش بخاطر اعاده حیثیت

بقول دوستان کار خودشه آخه بگو احمق مرد اگه بخواد طلاق بده اصلا دلیل نمیخوان ازش

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂