2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10450 بازدید | 345 پست
این حتما خیلی قصد و غرضش جدیه و یارو انگار کینه داره اصلا، فکر نکنم به شیطنت و اینا ختم بشه

قصدش جدایی اسی از شوهرشه شک ندارم 

ایشالا پیدا بشه 

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجوری شده ثابت کن بی گناهیخیلی عجیبه به کسی شک نداری؟

من قبل اینکه با همسرم ازدواج کنم با پسری ب اسم علی در ارتباط بودم ولی خب اونم جوری نبود که بخواد زندگی کسیو از هم بپاشه اسم اون اکانت(A) بود پلیس گفته بوده که احتمالش هس اسمش علی باشه شوهرمم میدونه من قبلا با اون پسره در ارتباط بودم ولی خب اصلا فک نکنم کار اون باشه بیشتر حدس میزنم کار ی دختره

اره حتی گفتن که نگران مهریش نباش ما با این پیام بدون مهریه طلاقش میدیم

😐😐😐😐 من نمیتونم باور کنم احتملا این حرف خود شوهرته الکی گذاشته دهن اونا چون زن حتی اگه تو بغل یه مرد دیگم بگیرنش مهریه اش سر جاشه و من هزارتا زنو دیدم مهریه گرفتن در حالیکه خیانت کرده بودن 

فقط زن متاهلی که خیانت کنه شلاق میخوره 

اونم اگه ثابت بشه رابطه داشته و مجازی و حضوریش هم فرق داره برا حضوری باید دوتا شاهد بیان قسم قرآن بخورن که دیدیم این زن درحال رابطه جنسی با یه مرد دیگه بوده 

و این چت ها اصلا قابل قبول نیست درحالیکه پیامی هم از طرف تو برا یارو نرفته 

مراحل زیادی داره

قاضی شاید دستور پرینت خط تورو بده که مطمنا چیزی توش نیست ب اسم خیانت 

همه اینا ب ضرر شوهرته ابروی خودشو می‌بره اینارو بش بگو

بخدا خیلی بهش گفتم ی روز خوش نداریم نمیدونم چجوری ثابت کنم

بهتره برید مشاوره 

بچه ندارید حدا شین چون نمیتونه فراموش کنه

🌺ای اهل ایمـان از صـبر و نمـاز بـرای حـل مشکلات خود و پـاک مانـدن از آلــودگی ها و رسـیدن به رحـمت حـق کـمـک بخـواهید زیرا خـدا با صابران اسـت🌺

اینو من قبلا شنیدم برای زمان قدیمه زنه خال دوستشو میره ب شوهرش میگ شوهره هم میره ب شوهر اون خانومه م ...

گفتن توی استخر دیده

منم روی باسنم ماه گرفتگی دارم شاید این داستانا قدیمی باشه ولی از آدم حسود هرکاری برمیاد

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

خوب فکراتو بکن.. ببین قبل از ازدواج کسی بهت علاقه نداشته.. ببین رفیقی، کسی نداشتی بهت حسادت کنه .. ببین کسی باهات لج نبوده که بخواد تلافی کنه

درضمن خیلی هم جلو شوهرت ضعف نشون نده، بگو من هیچ خطایی نکردم و به خودم مطمئن هستم.. اگر حرفم رو قبول نداری و بهم شک داری ، اصلا خودم رو بهت تحمیل نمیکنم و جدا میشم ازت 

کتاب باز یعنی چی؟

یعنی خیلی شفاف زندگی کنه 

گوشی بدون رمز بدون برنامه خط عوض کنه کلا همچیش روشن باشه خیال شوهر راحت شه

هرچند من به شوهرش شک دارم که کار خودش باشه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اصلا همچین چیزی نمیگن میگفتی میتونن با یه پیام طلاقم بدن چرا نمیتونن صاحب سیم کارت رو پیدا کنن پس

خیلی بی منطقن خب میگم بیاین ثابت کنین که من ب طرف پیام دادم اونم نمیتونن ثابت کنن 

من قبل اینکه با همسرم ازدواج کنم با پسری ب اسم علی در ارتباط بودم ولی خب اونم جوری نبود که بخواد زند ...

یه بار خودت با شوهرت برو پلیس فتا

ببین چیا میگن 

این همه اسم که اولش آ هست 

چطور دقیق اسم علی رو گفتن