2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10531 بازدید | 345 پست
من قبل اینکه با همسرم ازدواج کنم با پسری ب اسم علی در ارتباط بودم ولی خب اونم جوری نبود که بخواد زند ...

توی فامیل کسی میدونه ؟؟ این دوستی ک قبلا داشتیو 

شاید طرف همینطوری a شانسی شانسی 😑

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
گفتن توی استخر دیدهمنم روی باسنم ماه گرفتگی دارم شاید این داستانا قدیمی باشه ولی از آدم حسود هرکاری ...

دقیقا اررره قبول دارم این حرفتو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مشخص که الکیه یا شوهرت شاید خودش ابنکارو میکنهبهش بگو من بخودت شک دارم شاید میخوای کاری کنیم جدا ...

🤔 وکیله تعریف میکرد اقایی برای کنترل زنش هر روز براش نامهعاشقانه  مینویسه میفرسته خونه زنش جواب نمیده بعد از یه مدت به نامه های شک میکنه میاد به زنش میگه این نامه ها از طرف کیه😑 و به طلاق میکشه

کاربر سه سال پیش 😒

خیلی شیک گوشیو بردار تمام برنامه هایی که داخلشون هستی اونو با گوشیش وارد کن

برنامه همراه من و ایرانسل من هم نصب کن رو گوشی شوهرت سیم خودتو روشون بیار بالا

طلا که پاکه چه منتش به خاکه

بگو الان دیکه کلا تماسا و پیامام و کل برنامه هام دستته

بگو چک بکن هر لحظه و همیشه من که پاکم واز خودم مطمینم  

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
نتونستن پیدا کنن

مگه میشه؟ 

هر شماره ای بالاخره به اسم کسی ثبت شده نکنه خود همسرت زیر ابی میره اینا هم نقشه هاش خودشه و از خودش ساخته؟

ببین چی میگم یه سری خودت برو فتا! تهش رو در بیار نکنه به اسم خود همسرته بازیشه تا راحت طلاقت بده! 

پلیس فتا ایا واقعا کارشون درسته من یه سری یه پیج پارچه فروشی اینستا پولمو خورد هعی پیگیری میکردم میپیچوند اخرش پرسیدم نمیخوای بدی پرینت کنم مکالمات مون رو برم فتا 

گفت پرینت بگیر عزیزم

دور از جونت الان که حساباشو بستن به چیز خوردن افتاده هعی زنگ پیام چقدر جز پولت خسارت بدم که رضایت بدی تا جریمه ای که دولت منو می کنه کمتر شه. تمام حساباشون رو هم بستن

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
خیلی بی منطقن خب میگم بیاین ثابت کنین که من ب طرف پیام دادم اونم نمیتونن ثابت کنن

ببین یه روز با شوهرت برو پلیس فتا، بست بشین تا پیام بده، پیام که داد سریع بدین دستشون گوشیو شاید بتونن کاری کنن

ببین قبل از اینکه تو حتی پیامشو ببینی اکانتشو حذف میکنه؟

اگه اینجوریه ببخشیدا ولی شوهرت خودشو به نفهمی زده، چون تابلوئه که یارو میخواد زندگیتونو ازهم بپاشه

از قبل از اینا با شوهرت مشکل نداشتی؟ که مثلا شوهرت بگه طلاقت میدم یا چی؟

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

اره حتی گفتن که نگران مهریش نباش ما با این پیام بدون مهریه طلاقش میدیم

گوه خوردن مهریه رو در هر صورتی باید بدن 

فقط زن میتونه ببخشه تا بهش مهریه تعلق نگیره در غیر اینصورت هیچ راه دیگه ای برای فرار نیست

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
اره حتی گفتن که نگران مهریش نباش ما با این پیام بدون مهریه طلاقش میدیم

میتونم قول بدم خودت فتا نرفته بودی باهاش و اینا حرفای همسرته! 

فتا هرگز همچین حرفی نمیزنه! 

رفتی تو بازیش،برو تهشو دربیار نذار سو استفاده کنه ازت

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
من قبل اینکه با همسرم ازدواج کنم با پسری ب اسم علی در ارتباط بودم ولی خب اونم جوری نبود که بخواد زند ...

تو رفتی با شوهرت پیش پلیس؟

حرفاش رو برو بشنو 

چون چندتا دروغ شوهرت گفت یکی مهریه ددوغ گفته یکی گفته که احتمالا ارتباطی بوده اصلا اینو نمیگن یکی اسم حدس نمیزنن هزاران علی وجود داره...

یا کسی مزاحم شوهرت این دروغ ها رو میگه زیر زبونت بکشه 

یا شوهرت مبخواد دکت کنه بی مهریه داره با آبروت بازی میکنه 

علائم خودشیفته بودنش رو چک کن ببین چه آدمیه ازش بر میاد پاپوش درست کنه 

انفاقا گوشی خودشم چک کن ببین با کسی نریخته روهم

وقتی از خودت مطمئنی به اون شک کن

الانم ایام فاطمیه ست بگو مادر جان من کاری نکردم هرکس هست برام روشن کن نذر کن معلوم شه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
🤔 وکیله تعریف میکرد اقایی برای کنترل زنش هر روز براش نامهعاشقانه مینویسه میفرسته خونه زنش جواب نمی ...

😐 خاک تو سرش

خانمه باید ازش شکایت میکرد

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂