2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13532 بازدید | 361 پست
خدا ذلیلش کنه اگه کار خودشه

متاسفانه نمیدونم این چیه جدیدا باب شده که همه میخوان بگن زنمون خیانت کرد زنه بدبختم از ترسش مهرشو ببخشه...تاپیکای منو بخون...پدرشوهر منم با همدستی شوهرم همینطوری ابکی برام پاپوش درست کردن ابرو و شرفمو بردن

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
متاسفانه نمیدونم این چیه جدیدا باب شده که همه میخوان بگن زنمون خیانت کرد زنه بدبختم از ترسش مهرشو بب ...

آخه چرا باید بترسین اتفاقا باید از این آدم تا قرون آخر بگیرید مهریتونو ، اینطوری که شما میبخشین میرن میگن ببینید به هر قیمتی که شده میخواد طلاق بگیره بره با پسره، دیدید دیدید

دختری میشناسم که هم پیاماش دراومد هم عکساش رسوای یه شهر شد حتی براش شلاق بریدن ، مهریه شو دادن ریز به ریز جهازشو پس گرفت طلاهاشم نداد بعدم طلاقش دادن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا باید بترسین اتفاقا باید از این آدم تا قرون آخر بگیرید مهریتونو ، اینطوری که شما میبخشین میرن ...

وای بنده خدا....خیلی گناه بزرگیه ابروی کسی رو میبرن...اخه بخشش مهریه به چه قیمتی...

اسی نمیدونم به قضیه تو ربطی داره یا نه ولی شوهر همسایه مون دقیقا همینطوری با اکانت فیک پیام های عاشقانه میداده به نامزده بعدش سرهمونا باهاش دعوا میکرده که راحتتر طلاقش بده که آخرشم طلاق گرفتن

🌱انقدر درگیر آینده شدی یادت رفته وسط همونجایی هستی که آرزوشو داشتی.

وای بنده خدا....خیلی گناه بزرگیه ابروی کسی رو میبرن...اخه بخشش مهریه به چه قیمتی...

نبخشید که توافق کردن یه مبلغی دادن بهش بقیش رو بخشید 

اون دختر با خانواده آدمی طرف بود آدم بودن توافق کردن

قصد طلاق دادنشم نداشتن پسره تا مدت ها لباسای دختررو برمیداشت بو میکرد مریض شده بود

دختره خودش خودشو لو داد وگرنه پسره میدیده صداشو درنمیاورده 

نبخشید که توافق کردن یه مبلغی دادن بهش بقیش رو بخشید اون دختر با خانواده آدمی طرف بود آدم بودن توافق ...

پ چرا طلاق گرفت اگه قصد طلاق دادنشو نداشتن.....پسره چرا از زنش شکایت کرد که شلاق ببرن براش وقتی انقد دوسش داشته....

پ چرا طلاق گرفت اگه قصد طلاق دادنشو نداشتن.....پسره چرا از زنش شکایت کرد که شلاق ببرن براش وقتی انقد ...

چون دختره خودش خواست طلاق بگیره بخاطر دوس پسرش،

چون دیگه دختره تا تهش رفته بود با دوس پسرش همه کار کرده بود 

اونا جای کوچیکی زندگی میکنن قبل اینکه شوهرش بفهمه کل شهر فهمیده بودن به شوهره قرص خواب میداده بخوابونتش 

خب یارو و خانوادش از حرص همه کار میکنن چرا نکنن

اره. اتفاقا چندد سال نصف شب برام پیام اومد که دلم برات تنگ شده و....  منم سریع شماره رو سیو کردم تا ببینم تو واتس اپ و تلگرام عکسی چیزی داره ببینم کی هست!! چند روز بعد دوباره پیام داد و همسرم هم پیشم بود تلگرام رو که باز کردم همسرم گفت تو اینو میشناسی که شماره اش سیو شده!! اقا بیا و توضیح بده. بهش موضوع رو گفتم و اونم یه هفته بیچاره با سک و تردید منو زیر نظر داشت ولی بعدش یادش رفت

شوهرتون چه ساعتایی میگفتن بیا به گوشی نگاه کنیم؟تو پیاما این یار قدیمی اشاره‌ای کردن به خودشون؟این علی که میگید با شوهدت حتما برین دنبالش و باهاش حرف بزتید شاید اونه تو شکایت نامه که پر میکنید این علیم بگید 

چون دختره خودش خواست طلاق بگیره بخاطر دوس پسرش،چون دیگه دختره تا تهش رفته بود با دوس پسرش همه کار کر ...

یعنی پسره به خاطر خانوادش شکایت کرده بود؟ بعدش بازم دختره رو دوست داشت میخواست باهاش زندگی کنه؟ 

دختره خودش دیگه قبول نکرد؟