2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

12399 بازدید | 354 پست

تقریبا چهار ماه پیش موقعی که من خواب بودم به گوشیم از تلگرام به صورت ناشناس پیام میاد و شوهرم جوابشو میده ولی طرف یه جوری پیام میده که انگار من با اون در ارتباطم مثلا(یاد خاطرات ی ماه پیشمون افتادم و شوهرت هر وقت رفت سرکار بگو بیام و نوشته بود که درسته تو گفتی که من بهت پیام ندم ولی نتونستم طاقت بیارم...) خیلی از اینجور پیاما شوهرمم خیلی بهم ریختو گوشیمو برد پلیس فتا و اینا ولی از طرف هیچی پیدا نشد حتی اونجا بهش گفته بودن که طرف یجوری پیام داده که اصلا نمیشه شک کرد که درست نیس خلاصه از اون موقع شوهرم میگف عیب نداره و ما دشمن زیاد داریم شاید کار دشمنه که پدرشوهرم فوت کرد و افسردگی شدید گرف پدرم اومد که دلداریش بدع گف که مصبب این حالم زنمه من نمیتونم با اون پیاما کنار بیام باید از هم جدا شیم ولی واقعا هم من از هیچی خبر ندارم برای شما این اتفاقا افتاده؟ میتونین راهنماییم کنین خواهش میکنم

خیر نبینه هرکی اینکارو میکنه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

همسرت حق داره کاملا 

طفلی 

نظرم اینه سیمکارتتو عوض کن 

برنامه های تل و اینستا و روبیکا ....هم نریز 

شاید کمی دردش تسکین پیدا کرد

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو هرکی هس میخاد ما جداشیم  

میخاهی طرفو خوشحال کنی 

غیرتت کجا رفته 

بخاطر ی پیام 

یعنی انقدر بهم اعتماد داری 

بهش بگو ولش کن طرف انقدر پیام بده تا خسته شه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اینجوری که تو گفتی به نظر من دو حالت داره، یا طرف با یکی دیگه تو رو اشتباه گرفته، یا واقعا قصد و غرضی داره و از عمد اینجور پیاما برات میفرسته، هدفش خراب کردن زندگیتونه

که اگه حالت اول بود پلیس یه چیزی ازش پیدا میکرد، ولی وقتی نکرده یعنی طرف حساب‌همه جا رو کرده که چطور پیش بره

رابطه‌ت با همسرت چطوره؟

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

بهش بگو هرکی هس میخاد ما جداشیم میخاهی طرفو خوشحال کنی غیرتت کجا رفته بخاطر ی پیام یعنی انقدر بهم ا ...

بخدا خیلی بهش گفتم ی روز خوش نداریم نمیدونم چجوری ثابت کنم

یعنی اعتماد همسرت در حدیه که با ی پیام بفکر طلاق باشه جای تأسف داره

اون که یه پیام نداده، حتما هر چند وقت یه بار پیام میده و کاملا صمیمی پیام میده

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

ان شالله خدا کمکت کنه

به شوهرت بگو که کاری نکردی /بگو خط تلفن منو بردار بزار تو گوشیت باشه /من اصلا گوشی نمیخوام//بزار اعتمادشو جلب کنی

بگو هرکس بوده میخواسته زندگی مارو بهم بزنه یا شاید هم اشتباه فرستاده 

بگو خودت باهاش چت کن ببین کیه