2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 12277 بازدید | 354 پست
اون سیم کارت رو بفروش و یکی به اسم کس دیگه ای بخر .نو باشه نه دست دوم که بدشانسی شر بشه دوباره.

من رفتم سیم نو از پیشخوان دولت گرفتم دست دوم بهم فروختن هعی زنگ پیام ناشناس دارم👌

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

بخدا خیلی بهش گفتم ی روز خوش نداریم نمیدونم چجوری ثابت کنم

تو شهر من چندسال پیش شاید بالای ۲۰سال پیش ی پسره مزاحم دختره میشده تو راه مدرسه دختره میره ب برادراش میگه برادراش بهش میگن بکشونش خونه 

دختره هم میره ب پسره میگه من تو خیابون راحت نیستم سر این ساعت بیا خونمون کسی نیست (نگو برادراش تو اتاق قایم شده بودن) ب محض اینکه میاد تو خونه پسره رو میگیرن تحویل پلیس میدن طوری میشه ک خانواده پسر از شهرمون میرن ولی هنوز ک هنوزه حرفشونو مردم میزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرینحتی کار یه زن میتونه باشه این شیطنتا

این حتما خیلی قصد و غرضش جدیه و یارو انگار کینه داره اصلا، فکر نکنم به شیطنت و اینا ختم بشه

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

متاسفانه این اتفاق برای من افتاد به اسم من به بقیه پیام داده بودن و اینجور چیزا البته همسرم نبود واقعا هیچ اسم و شماره ای ازش پیدا نکردین اسمشو پیدا کنید فقط برو پیش شوهرت قران ببر قسم بخور بگو کاری نکردم یه نقطه برا کسی نفرستادم دلم نمیخاد زندگیم به باد هوا و به خاطر یه کسی که معلوم نیست نیتش چیه تموم بشه بعد بگو اگر نمیخای همین الان میرم خونمون و طلاقم بده قبلش با خانوادتم صحبت کن اگر گذاشت بری یه مدت زیر نظرش داشته باش ببین خانمی باهاش رفت و اماد داره یا نه بعد ی تایمیم یه شماره بگیر تلگرام وصل کن به شوهرت پیام بده بگو زنتو به یه آن گرفتم زندگیتو با دوتا پیام بهم ریختم دیگه هرچقدرم بدویی زنت دلش باهات صاف نمیشه دیدمش دم دادگاه(اگر ی وقت رفتی دور از جون)اگر پاشم برسه تو دادگاه میگن برا چی جدا میشید واضح بگو پیاماهم نگه دار  یا میتونی مثلا با ی شماره ناشناس ب خودت پیام بدی بلاخره طلاقت داد اون خونه جای من بود اینو هم نشونش بدی بگی اره قضیه این بوده پس میدونی چی میگم

بخدا دیگه کم مونده خودکشی کنم ی روز خوش ندارم هرچی میگم مگه باور میکنه

خود کشی نکیا میگن حتما زنه واقعا این کاره بوده 

تحمل کن 

محکم باش کم نیار 

اگ خودکشی کنی یعنی همه چیو قبوووول کردی میخاهی اینطوری بمیری میخاهی حقتو ناحق کنن میخاهی هروقت یادتت کنن بگن فلانی اینطور بود اونطور بود نکن خاهرم میدونم شرایط سختی داری 

پناه ببر بخداا  ازش کمک بخاه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
یا خدا حالا خوبه پیداش کردن والا منم نمیدونم که طرف دختره پسره کیه که دارع زندگیمو از هم میپاشه

نشستن فکر کردن کی تا حالا اندام خانمش کامل دیده بعدا فهمیدن دیگه توهم به شوهرت بگو ماه پشت ابر نمیمونه رو سیاهیش برای خودت میمونه

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

اره حتی گفتن که نگران مهریش نباش ما با این پیام بدون مهریه طلاقش میدیم

اینو کاملا الکی گفته 

ما فامیلمون زنه خیانت کرد مدرکم بود مرده باید مهریه ام میداد قابل اثبات نبود

شوهرت ابنا رو الکی میگه کلا پیامک تلفن برا دادگاه سند محسوب نمیشه

یه دستی میرنه اینبار خودت برو فتا شکایت کن ببین کیه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اره حتی گفتن که نگران مهریش نباش ما با این پیام بدون مهریه طلاقش میدیم

وقتی از سمت تو هیچ پیامی نیس 

چقدر مردم بی رحم شدن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖