2777
2789
عنوان

واقعا به خانواده شوهر رو ندین

165 بازدید | 19 پست

همه چیز بر اساس احترام بنا کنید

شوخی خنده تعریف بیجا نکنید

من اولش خیلی خاکی بودم 

درحدیکه خواهر شوهرم راحت جلو شوهرم بدمو میگفت

میگن اینکه ناراحت نمیشه بزار همه بلایی سرش بیاریم

الان پنج ماهه فاصله گرفتم واصلا بهش رو نمیدم

هنوزم تو مجازی برام تیکه های پرروهانه میفرسته

دیگه پستاشم باز نمیکنم 

اصلا صمیمی نشید باخانواده شوهر

حتی بهم توهین میکردن با خنده رد میکردم

انقدر ساده بودم الان سکوت و فاصله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اولین روز با فاصله و احترام بودم تا حالا که ده سال شده

منم هیچوقت نزاشتم راحت باشیم همیشه یه فاصله ای هست درحدی که دخترخواهرشوهرم یبار ازم پرسید تو مدرسه اصلا دوست داشتی  گفتم من یکم آدم درونگرایی ام گفت یکم نه خیلی ولی درونگراییم فقط پیش اوناس

من کلا رسمی برخورد میکنم ولی جاریم باهاشون صمیمیه اونا هم با من بدهستن میگن این خودشو میگیره ولی باجاریم خوبن. منم مشکلی با این قضیه ندارم چون واقعا ازشون خوشم نمیاد که بخوام صمیمی باشم

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

خواهر کجای کاریبه جاریمم میگه خشگل و یه دست تپلهینی یکنواخت تپله

به تو حسودی میکنه 

انفاقا امروز سرکارای خواهر شوهرم پیش مشاور بودیم

باهمسرم جز حسادت چیزی ندارن تمام