2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13585 بازدید | 364 پست
منظورم اینه ذکرش چیه دقیق؟ برام بنویسش لطفا منم میخوام بگم

استغفِرُاللهَ رَبی و اَتوبُ الیه

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی پسره به خاطر خانوادش شکایت کرده بود؟ بعدش بازم دختره رو دوست داشت میخواست باهاش زندگی کنه؟ دختر ...

آره خانوادش نذاشتن

دختره هم نمیخواست

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

برا منم این اتفاق افتاده خیلی سال پیش خیر نبینن الهی من ک نزدیک 6یا 7ماه بخاطرکار نکرده کتک خوردم و حرف شنیدم من حتی خطامم عوض میکردم باز پیام میداد ک اره اون روز فلان لباس و پوشیده بودی بهت میومد  ادرس میداد یا از وسایل تو خونمم میگفت با اینکه من خودم پیامارو نشون میدادم ب شوهرم باز میگفت اگه چیزی نیست چطور خط عوض میکنی باز شمارتو داره بعدگذشت تا یه روز خطمو عوض کردم فقط ب یکی از اعضا خانواده شوهرم زنگ زدم هیچ کس دیگه شمارمو نداشت کل اون روزم شوهرم پیشم بود زنگ و ک زدم شماره ناشناسه پیام داد دستش روشد فهمیدم کار اون نمک ب حرومه من ک با این که چند سال گذشته حلالش نمیکنم خبرمرگش بیاد الهی 

منظورم اینه ذکرش چیه دقیق؟ برام بنویسش لطفا منم میخوام بگم

استغفرالله ربی واتوب الیه

اینو باتوجه حتی ۱۰۰ بگید خیلی بهتره تا مثلا ۱۰۰۰تا بی توجه و سرسری

توجه کنید خیلی بهتره 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
نه ولی من میگم چرا وقتی گوشی دست شوهرمه اون پیاما میومد دقیقا وقتی شوهرم میگف مثلا بیا تو گوشیت ب چی ...

احتمال داره شوهرت با کسی هماهنگ کرده باشه که پیام بده شوهرت هم از طرف تو جواب بده برا مدرک توی دادگاه که راحت طلاقت بده بدون اینکه شوهرت بفهمه با پدرت برو فتا همه قضیه رو بهشون بگو حتی شکی که به شوهرت کردی

خدایا شکرت به خاطر همه چیز 🙏🙏🙏
اره حتی گفتن که نگران مهریش نباش ما با این پیام بدون مهریه طلاقش میدیم

واقعا؟؟؟ شوهرت احتمالادروغ نگفته بهت هرادم عاقلی میدونه زن حتی خیانت ج ن سی هم بایکی دیگه کنه مهریش سرجاشه....عجیبه

برا منم این اتفاق افتاده خیلی سال پیش خیر نبینن الهی من ک نزدیک 6یا 7ماه بخاطرکار نکرده کتک خوردم و ...

لعنت بهش 

چکارش کردین؟ 

چه نسبتی با شوهرت داشت؟ خاطر خواه شوهرت بود؟؟؟ 

من مجردم ولی یه شب یه نامرد زنگ زد رو گوشیم با صدا بلند گفت فلانی چرا رضارو سر کوچه منتظر گذاشتی؟ نکنه داداشت خونن!!!  من از ترس شروع کردم لرزیدن هعی میگفتم اشتباه گرفتین اونم میگه فلانی خودت نیستی؟ ها کسی پیشته؟ 

حالا من اگه رو قران میرفتم کی باورش میشد من اصلا کسی تو زندگیم نیست. 

داداشا من کتک زن در حد مرگم بوودنا. 

طرف که هیچ وقت نفهمیدم کیه میخاست من کشته بشم زیر بار کتک.