2777
2789
عنوان

زن خراب افتاده توی زندگی عزیزانم

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 103 پست
لابد از لحاظ جنسی زنه تامینش کرده اینم نظرش گرفته ..الان ایشون اصرار به ازدواج داره یعنی 😐چون دیدم ...

اره زنه هم‌جلو هم‌عقب سرویس میده هر شب 

اینم‌وابسته خودش کرده درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی رو میشناسی؟ باید برم قم‌پیش سید

نه.ولی با دعا رحمانی میشه عاقلش کرد.

دعای رحمانی یعنی اینکه به راه درست هدایتش 

می‌کنند.فقط باید مواظبت کنید مبلغ سنگین از شما 

نگیرند.

اگر خواستید میتونم براتون بپرسم فقط پیشنهاد دوستی 

یا پیام بدهید که فراموش نکنم.

البته سمت قم نیست.

کسی لطفاً نفرین نکنه پیشنهاد دعای غیر رح مانی 

ندادم.

درسته همین کارو میکنیم از خدا میخوام بچه هاش سرطان بگیرن جلوش زجر بکشن

بچه هاشو به گناه مادره نفرین نکن .دداداشتو آق والدین کنید .داداشت به پول بابات پشتش گرمه .مغزش داغه .وقتی ببینه خانواده ی اصلیش دیگه هیچ جوره حمایتش نمیکنن از خر حماقت پیاده میشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

به جرم ولنگاری

تا جرم محرز نشه .الکی الکی نمیتونن بندازن زندان 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ولش کنید بزارید خودش بره سرش به سنگ بخوره

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

تنها راه جدا کردنش از اون زن اینه که واقعیت زنه رو بفهمه، اما اگر شما بخواید ثابت کنید شاید بگه دارید اتهام می‌زنید

از در دوستی وارد بشید، بزارید ازدواج کنه ولی بدون مهریه و هزینه