2777
2789
عنوان

زن خراب افتاده توی زندگی عزیزانم

| مشاهده متن کامل بحث + 2722 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکه چیه عنم دستش نمیدیم

آره راست میگه همون پنج تا سکه هم زیاده  اگه خیلی اصرار کرد بگید اگه واقعا دوستت داره با یه شاخه گل باهات ازدواج کنه 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

میدونم بیشتر دنبال اخاذی هستن

من این زن رو نمیشناسم اما خدا لعنت کنه عفریته های بی خدایی رو که یا وارد زندگی پسر بچه ها میشن و یا وارد زندگی مردای متاهل و بچه دار میشن و زندگی چندین نفر رو نیست ونابود میکنن...خدا این انگل ها رو به بدترین عذاب ها گرفتار کنه انشاءالله🤲

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

یکی رو اجیر کنین بره با زنه بریزن رو هم 

بعد بذارین عزیزتون بفهمه که این زنه پا داده 

اینجوری مهرش از دلش میره

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
من این زن رو نمیشناسم اما خدا لعنت کنه عفریته های بی خدایی رو که یا وارد زندگی پسر بچه ها میشن و یا ...

انشالهه خودشون و کل خاندانشون بسوزن و زجر بکشن آب خوش از گلوشون پایین نره

نه راهشو بلدم آشنا داریم میندازیمش زندان

شما باید جلوی عزیز خودتون رو بگیرید نه اون خانم 

در ضمن یک خانمی ک شوهر نداره و بچه داره رو‌میگن

مادر مجرد 

نه بیوه! 

کلمه خراب هم مناسب نیست شما به ایشون دارید می‌گید 

خودتون دیدید با چشم هاتون؟ 

اطرافیانش شاید آدم های ناجور باشند و کلی پشت سر این خانم حرف بزنن!

دهن‌مردم همیشه بازه حتی به غلط 

شما فعلا میتوند مراقب باشید تا عقد دائم نکنن همین 

البته شاید هم تا الان این کار رو کردن!

شما باید جلوی عزیز خودتون رو بگیرید نه اون خانم در ضمن یک خانمی ک شوهر نداره و بچه داره رو‌میگن مادر ...

بیوه و خرابه 

توی شهر میچرخه دام‌پهن میکنه بدنشو عرضه میکنه به مردای نامحرم در ازاش اخاذی میکنه 

زندگیش از این راه میگذره 

اطرافیانش هم خرابن 

بیوه و خرابه توی شهر میچرخه دام‌پهن میکنه بدنشو عرضه میکنه به مردای نامحرم در ازاش اخاذی میکنه زندگی ...

حالا من هرچی بگم شما حرف خودتون رو‌ میزنید 

ی مدت بگذره عزیزتون‌میفهمه و پشیمون میشه 

.آق والدین از ارث محروم و خودتونو عوض کنید ..بزار بره بچسبه دم کونن همون خانوم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نه راهشو بلدم آشنا داریم میندازیمش زندان

خب به چه جرمی ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو