2777
2789
عنوان

تا حالا چه حرفی از ظاهرتون گفتن که احساس ناکافی بودن کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 84 پست
نه چشام مشکیه.حالت صورتمم معمولیهاز دوستم پرسیدم من چجوریم میگه تو نگاه اول گربه می بینم

یه دختره هم هست میاد باشگاه اونم شکل گربس و خوشگله......شمام باید خوشگل باشی.................من یه دوست دارم شبیه میمونه ولی خیلی خانمه و با کلاسه.....دوسش دارم......خودمم که شبیه اسبم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دختره هم هست میاد باشگاه اونم شکل گربس و خوشگله......شمام باید خوشگل باشی.................من یه د ...

خب نه من خوشگلی افسانه ای میخوام از اونا که واقعا خوشگلن

نه صرفا کیوت و بانمک و بچگونه

یکی سر پا موند و رسید:)

خب نه من خوشگلی افسانه ای میخوام از اونا که واقعا خوشگلننه صرفا کیوت و بانمک و بچگونه

منم 👍 حالا تو باز کیوتی من کیوت بودن رو از زیبایی بالاتر میدونم و اتفاقا کیوتی همون خوشگلیه بنظرم چون چهره حس خوبی میده 

منم صورتم خیلی کشیدست چون قدمم بلنده اما فکمم بزرگه بهم یبار گفتن شبیه بچه شیری

میگم که همه آدمها شبیه یه حیوون هستن............شمام بجای اهمیت دادن به حرفهای اطرافیان خدا رو شکر کن تنت سالمه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خب نه من خوشگلی افسانه ای میخوام از اونا که واقعا خوشگلننه صرفا کیوت و بانمک و بچگونه

کیه که اونو نخواد بنظر من بعد از سلامتی خوشگلی بزرگترین نعمته منم دلم میخواست خیلی خوشگل بودم

منم 👍 حالا تو باز کیوتی من کیوت بودن رو از زیبایی بالاتر میدونم و اتفاقا کیوتی همون خوشگلیه بنظرم چ ...

صورتم گرده💔 باز خوبه لاغر شدم و صورتم تپل نیست خدا رو شکر وگرنه همش باید غصه میخوردم که شبیه بچه ها به نظر نرسم

یکی سر پا موند و رسید:)

آره ولی من میترسم و اینکه موندگار نیست و میره

3 بار تزریق کرد هیچ نرفت انگار عروسک‌ شد صورتش کشیده بود خیلی.خیلیییییی صورتش لاغر بود.ولی الان خیلی ناز شد.

خالمم دوبار تزریق کرد هیچ نرفت