2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته میترسم از ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 56 پست
عزیزم این حرفا چیهبه خیر و خوشی میری اکی میشینه عوارضش واسه همست نه خیلی سختهخدا همتشو صبوریشو میدیب ...

دعا کن برام این فکرا خیلی اذیتم میکنه خیلی دلم گرفته 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اعتماد کن تورو خدا و این شیافم امتحان کن بزن نت ببین چیز بدی نیست من انجام دادم مادرم خالم دختر عموم دختر داییم خالم و دختر عموم به قصد بارداری بود باردار شدن دختر داییمم الان بارداره ..خودمم باردار شدم 

منم از منفی شدن میترسم....از اینکه هر دفعه ب ی سونو از ترس اینکه چیزی نباشه ....مشکلتون چیه

من آندومتریوز دارم متاسفانه دیگه نه تخمک خوب دارم نه رحمم مناسبه تا فرصت دارین امتحان کنین انشالله مادر میشین

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
من آندومتریوز دارم متاسفانه دیگه نه تخمک خوب دارم نه رحمم مناسبه تا فرصت دارین امتحان کنین انشالله م ...

چندسالتونه وچند سال اقدام

ببین کامل درکت میکنم

منم تو همین شرایطم

تمام موهای سرم از استرس کندم

الان داشتم به خواهرم میگفتم کاش یکی منو برا چند مدت بیهوش میکرد یکم کم شه فکر و خیالم

دارم دیوونه میشم

اینبار میشه بار چهارم که آی وی اف میکنم

دیگه نمیکشششششششم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

اگه نشی چی میشه مثلا .شوهرت عقب میکشه ؟رحم اجاره ای بگیر بچه به سرپرستی بگیر والا دنیا به آخر نرسیده ...

شوهرم همیشه خدا غمگینه ....یه خانواده شوهر بیخود دارم که دل آدمو میشکنن رک تو صورتمون میگن دوران پیری میخوایید چیکار کنید بدون اولاد 

ببین کامل درکت میکنممنم تو همین شرایطمتمام موهای سرم از استرس کندمالان داشتم به خواهرم میگفتم کاش یک ...

مشکلتون چیه ...چهار بار خیلیه من برای بار اول میخوام شروع کنم خیلی خیلی بهم سخت میگذره....چند سالتون