2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته میترسم از ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برای تنبلی تخمدان؟منم داشتم و قرار بود ای وی اف منم ولی همون ماه باردار شدم 

خودم فکر میکنم کلاس یوگایی که همون ماه رفتم خیلی موثر بود

من 38 سالگی بچه دار شدم 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
خیلی سخت برام اطرافیانم اصلا نمیدونن ای وی اف چیه ...به راحتی باردار شدن....دلم واسه همسرم میسوزه از ...

منم مثل تو ی چیز وحشت ناک از ای وی اف تو فکرم بود اخ وقتی دکتر گفت ای وی اف مررردم شوهرمم درک نمیکرد متلک میپروند اذیتم میکرد 

عزیزم باز خدارو شکر کن که با ای وی اف شانس مادرشدن داری من که انجام دادم و نگرفت و دیگه دکتر ازم ناامید شده 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
خیلی سخت برام اطرافیانم اصلا نمیدونن ای وی اف چیه ...به راحتی باردار شدن....دلم واسه همسرم میسوزه از ...

تو آی وی اف احتمال چند قلو شدن هست که خودش یه لذته نیازی نیست به کسی بگی فقط مامانت چون تا ۴ ماه باید استراحت مطلق باشی  

مامان دوقلوها   
فقط برای تنبلی تخمدان؟منم داشتم و قرار بود ای وی اف منم ولی همون ماه باردار شدم خودم فکر میکنم کلاس ...

خدا خیلی دوستت داره بخدا...واسه منم دعا کن

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

عزیزم باز خدارو شکر کن که با ای وی اف شانس مادرشدن داری من که انجام دادم و نگرفت و دیگه دکتر ازم ناا ...

منم از منفی شدن میترسم....از اینکه هر دفعه ب ی سونو از ترس اینکه چیزی نباشه ....مشکلتون چیه

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔