2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته میترسم از ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 56 پست
۳۹ سالمه ۹ ساله ازدواج کردم و از شش ماه بعد ازدواج در حال اقدامم

درکت میکنم با تمام وجودم.....من یه روزایی از صبح تا شب گریه میکنم.‌‌..به زور میخندم واسه اینکه همسرم از این بدتر عمگین نشه

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم با تمام وجودم.....من یه روزایی از صبح تا شب گریه میکنم.‌‌..به زور میخندم واسه اینکه همسرم ...

منی که الان ناخواسته باردارم صبح تا شب کارم گریه هست الان اینقده گریه کردم شوهرم از خونه زد بیرون

مشکلتون چیه ...چهار بار خیلیه من برای بار اول میخوام شروع کنم خیلی خیلی بهم سخت میگذره....چند سالتون

عزیزم خیلی ها هم همون اول باردار شدن.  برو مرکز خوب البته رویان خوب هست ولی خیلی وقت آدم رو تلف میکنه.  شما هم فرصت برای از دست دادن ات کمه.... 

ولی اینو بگم خیلی ها آدم رو از اسم اش میترسونن.  ولی اینقدر ترسناک نیست گلم.... 

وقت ات رو زیاد هدر نده.  تزریق پلاسما هنوز تو ین شما انجام میشه.  اون رو هم خواستی پیگیری کن.  فقط وقت ات رو صرف مراکز الکی  و به درد نخور نکن. ببین آمار مثبت اون مرکز چقدر هست. 

باز هم میگم،  خیلی ها بار اول نتیجه گرفتن.  موفق باشی گلم.  

ببین کامل درکت میکنممنم تو همین شرایطمتمام موهای سرم از استرس کندمالان داشتم به خواهرم میگفتم کاش یک ...

شما یه دختر دارید؟؟

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

مشکلتون چیه ...چهار بار خیلیه من برای بار اول میخوام شروع کنم خیلی خیلی بهم سخت میگذره....چند سالتون

من۳۵

والا مشکلی نیس

فقط باردار نمیشم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹