2777
2789
عنوان

کدوم شهر دانشجو بودین ❓❓مردمش باهاتون چطور بودن ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 41 پست

برام عجیبه این کامنت هاتون! 

من شهر کرد دانشجو بودم چقدر مردمش با دانشجوها خوب و مهربون بودن تا می فهمیدن دانشجو هستیم هر طوری می تونستن کمک می کردن  خدا خیرشون بده ان شاالله شهرشون همیشه پر برکت و پر بارون و پر برف و پر نعمت و سرسبز باشه.  بهترین خاطراتم از اون شهر بود. اصلا تو اون شهر احساس غریبی نمی کردم.

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام عجیبه این کامنت هاتون! من شهر کرد دانشجو بودم چقدر مردمش با دانشجوها خوب و مهربون بودن تا می فه ...

ممنون که خاطرات خوبی از شهر ما داشتین و بیان کردین

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

بزارم هم دیده هامو بگم هم شنیده هامو

میگن اصفهانیا خسیسن

شیرازیا تنبلن

کوردا لرا بیست چهاری در حال کباب خوردنن (اینو خیلی دیدم ک اکثرا چشم پاکن مرداشون .ولی اهل دودو دم هستن)

از شمالیا خوشم نمیاد معمولا زناشون جلفن و با مردا راهتن و خط قرمزی در روابطشون ندارن مرداشونم بیخیال این ماجرا هستن 

ماترکا هم اهل تشریفاتو این داستان هاییمو با بجز هم زبونمون زیاد با کسی خو نمیگریم مردای ترک بیشتر هیزن ولی خب پول خرج میکنن و دستو دلبازن و اهل عشق و حال و گردش باهاشون خوش میگذره البته اگه به اون دسته از مردسالارانه یا بد دل شون به پستتون نخوره 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

واقعا شیراز اونجور جاییه؟

نه بابا

الان شما یه سر برو شیراز میبینی همه چی ازاده

اتفاقا اگه بفهمن غریبه ای بیشتر احترامت میذارن و خونگرمیشون مشخصه

من خودم یبار شمال بودم همینکه بفهمن شمالی نیستی مثله طلبکارا با ادم حرف میزنن و حتی یه ادرس هم درست نمیگن

ادم خوب و بد همه جا هست دلیل نمیشه اخلاق یکی دونفرو ببینی بگی کل شهر اینجورین😐😂

ممنون که خاطرات خوبی از شهر ما داشتین و بیان کردین

خوبی از خودتون هست.🩷 چه شهر خوبی و چه مردم خوبی 

هنوزم دلم برای اون برف ها و بارون شهرکرد و آسمون ابی اش تنگ می شه و اون مردم صمیمی که داشت!   یه زمانی فکر می کردم همه مردم این طوری خوب و با محبت هستن بعدها که مسافرت بیشتر رفتم فهمیدم نه شهر به شهر فرق می کنه! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

واقعا شیراز اونجور جاییه؟

یه بار رفتم دستشویی عمومی زنانه . پشت سرم یه اقا اومد داخل پشت در وایستاد . من پاهاشو از زیر در میدیدم . همش هم سرفه میکرد ‌ . اونجام خلوت بود هیشکی نبود و ال صبح بود و خلوت . منم زنگ زدم دوستام ک اون نزدیکا بودن اومدن و یارو دیدشون رفت