2777
2789
عنوان

کدوم شهر دانشجو بودین ❓❓مردمش باهاتون چطور بودن ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا همچین تصوری از شیراز نداشتم چون هر چی شیرازی دیدم عالی بودند و خودم همیشه دوست داشتم شیراز میرفتم دانشگاه.اما خودم یزد بودم اصلا بهم خوش نگذشت.خوابگاهم خوب بود ولی اصلا خاطره خوبی از اون شهر ندارم و حاضر نیستم دیگه برم.اصلا غریبه دوست نداشتند حتی هم کلاسی های یزدیم هم فقط با خودشون بودند و از غیریزدی ها خوششون نمیومد.استادای یزدی هم بین بقیه و بومی ها تفاوت قایل میشدند.بر خلاف باور و ادعایی هم که دارند اصلا امنیت نداشت مخصوصا ساعت هفت شب به بعد.اگه بیرون بودی متلک و دست درازی توی خیابون زیاد بود.من پوشش خودم خیلی سرسنگین بود ولی مانتویی اما خانومای چادری و خیلی پوشیدشون به من مانتویی با حجاب کامل، جوری نگاه میکردند که انگار ی دختر خرابم که اومدم شوهراشونو بدزدم.بابت همین خیلی کم بیرون میرفتیم و بیشتر توی خوابگاه خوش بودیم.

اصلا همچین تصوری از شیراز نداشتم چون هر چی شیرازی دیدم عالی بودند و خودم همیشه دوست داشتم شیراز میرف ...

منم یه مدت یزد خوابگاه بودم

چون چادری بودم مشکلی نداشتم

اما دوستای دیگم که اهل آرایش بودن و مانتو میپوشیدن خیلی اذیت میشدن

منم یه مدت یزد خوابگاه بودمچون چادری بودم مشکلی نداشتماما دوستای دیگم که اهل آرایش بودن و مانتو میپو ...

اخه من اصلا ارایش هم نمیکردم حتی موهام هم اونموقع بیرون نبود.اگه خیلی هنر میکردم ی ضد افتاب میزدم و مانتوم هم بالای زانو نبود هیچ وقت. اما در کل فضای خشک و نچسبی بود.جمعه عصر اگه از شدت دلتنگی میرفتی بیرون حالت بدتر میشد و میومدی.

نه باباالان شما یه سر برو شیراز میبینی همه چی ازادهاتفاقا اگه بفهمن غریبه ای بیشتر احترامت میذارن و ...

واا

شمالیا که خیلی مهمون نوازن😂

من شمالی نیستم ولی همیشه مهمون نوازی هاشون و دیدم

به خصوص قوم گیلک

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥